החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר על להבה בינונית כ-8 דקות.
2
טורפים בקערה ביצים, קמח, תערובות תבלינים ומלח עד לקבלת בלילה חלקה. מניחים פירורי לחם בצלחת. טובלים כבדים בבלילה משני הצדדים ומצפים בפירורי לחם.
3
מטגנים כ-7 דקות על להבה בינונית עד שהכבדים המצופים שחומים. לא רצוי לטגן יותר מ-7-6 כבדים במחזור אחד, הם עשויים להידבק והטיגון יהיה פחות יעיל.
4
אחרי 2 דקות טיגון הופכים את הכבדים בתוך השמן בעזרת כף מחוררת. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
5
מניחים להצטנן כמה דקות ומגישים לצד רוטב לימון חריף.