החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטופו
לקינואה
אופן ההכנה
1
מכניסים את קוביות הטופו לקערה, מוסיפים כף רוטב סויה, קמצוץ קינמון ושום כתוש ומשרים כשעה לפני הבישול. מערבבים מדי פעם.
2
מחממים בסיר את שמן הקוקוס בסיר ומוסיפים את תרמילי ההל. אם משתמשים במקל קינמון, מוסיפים בשלב הזה. מטגנים כדקה ומוסיפים את פרוסות הבצל, פלחי העגבניות והטופו. מבשלים 4-3 דקות תוך ערבוב על אש גבוהה, מוסיפים כף רוטב סויה, מכסים ומבשלים 10 דקות על אש בינונית.
3
מוסיפים את הכרובית, 2 כפות רוטב סויה ו-½ כפית קינמון (אלא אם השתמשנו במקל הקינמון) ומערבבים. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים את הירקות כ-30 דקות, עד שהבצל מאבד את פריכותו והכרובית מתרככת כמעט לגמרי.
לקינואה
4
בינתיים מכניסים את הקינואה לסיר קטן ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עד שהמים נספגים לגמרי, 18 דקות.
להגשה
5
מגישים את תבשיל הירקות על גבי מצע הקינואה (ללא נוזלי הבישול, אם נשארו).