החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מלהיטים היטב מחבת גדולה, מוסיפים 2 כפות שמן ומניחים את הפילטים על צד העור. כעבור 3 דקות (כשהחלק העליון של הפילה מתחיל להזיע) הופכים ומטגנים עוד דקה-שתיים. מעבירים לנייר סופג ושומרים בצד.
2
מחממים את יתרת שמן הזית בסיר רחב ומטגנים בצלים על להבה בינונית 15 דקות עד שהם מתרככים מאוד ומשחימים.
3
מוסיפים לסיר אורז ומים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ- 20 דקות.
4
חותכים את הדג לקוביות קטנות או מפוררים באצבעות. מוסיפים לאורז ומקפיצים כדקה יחד לחימום ומיזוג טעמים.