מתכון לעוף עם חרדל, תפוזים ודבש

מתכון לעוף עם חרדל, תפוזים ודבש
צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף

בשקית הקוקי העוף מתבשל בתנאים אופטימליים ללא סכנת הייבוש האורבת לו לרוב בתנור. מתקבל עוף עסיסי אך שחום ופריך מבחוץ. ועוד יתרון: אין לכלוך. חרדל דיז'ון נותן לעוף טעמים עמוקים במיוחד, התפוזים והדבש מוסיפים צבע שחום ומעורר תיאבון.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים את חלקי העוף בקערה עם שאר החומרים. מעבירים לשקית קוקי, קושרים ומניחים בתבנית. מחוררים את השקית בכמה מקומות.
  3. אופים כשעה ורבע עד שהעוף זהוב.

גיוון: ממירים את תרכיז התפוזים בריבת תפוזים.