לומדים לבשל

שקית ההפתעות: מנות עסיסיות בשקית קוקי

סלמון, עוף, בשר וירקות - כולם משתדרגים בזכות העוזרת החדשה שלכם במטבח
מרץ 2019

שקית קוקי היא העוזר האולטימטיבי במטבח. היא מונעת לכלוך ומבטיחה מקסימום עסיסיות וטעם למנות בשר שונות, עופות, דגים ואפילו ירקות. הנה כמה מתכונים שיהפכו את המנות העיקריות שלכם להרבה יותר עשירות ובמקביל יקלו עליכם את החיים.

קארי דלעת אפגני ברוטב יוגורט מתובל של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
קארי דלעת אפגני ברוטב יוגורט מתובל של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

קארי דלעת אפגני עם רוטב יוגורט מתובל

2 דירוגים
המטבח האפגני סוגד לבשר. אצלי החוקים קצת שונים: אני מחבבת את התיבול האפגני, והדלעת בשרנית דיה ונושאת אותו ללא עזרה למתכון המלא
שיפודי פרגיות במרינדה של משמש טרי של מיכל מוזס. צילום: איילון פז. סטיילינג: אוריה גבע
שיפודי פרגיות במרינדה של משמש טרי של מיכל מוזס. צילום: איילון פז. סטיילינג: אוריה גבע

שיפודי פרגיות במרינדה של משמש טרי

2 דירוגים
רסק המשמש החמצמץ מרכך את הבשר ומעניק לשיפודים צבע כתום קרמלי. מגישים עם הרבה אורז לבן וקצת בצל ירוק פרוס דקיק למתכון המלא
פסטרמה הודו בדבש, שום ופפריקה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
פסטרמה הודו בדבש, שום ופפריקה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

פסטרמה הודו בדבש, שום ופפריקה

44 דירוגים
מתכון חובה לכל אוהבי הפסטרמה: כל ההכנות נעשות בתוך שקית הקוקי, ובסופו מתקבלת פסטרמה עסיסית ונפלאה למתכון המלא
פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק

טעמי המזרח הרחוק ב-5 דקות הכנה. מגישים על אורז לבן עם טפטוף של שמן שומשום מעל. למתכון המלא