דלג על Banners
Banners
חודשיים במתנה
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

אחרי החגים כבר פה. חזרתם לבשל בריא?
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

הכל על לחם


מי שניסה פעם אחת - התמכר.
לריח הנפלא הממלא את הבית,
לחמימות של כיכר שזה עתה נבצעה, לטעם הטרי של לחם מהביל שרק יצא מהתנור.

כאן תמצאו את כל המתכונים,
הטיפים, ההמלצות, הפתרונות
והאהבה ללחם, לחמניות, חלות
ועוד.

+ מתכונים ללחם: לחם שיפון, לחם מקמח מלא, לחם בירה, לחם מחמצת, לחם ללא לישה ועוד.

+ מתכונים ללחמניות: לחמניות קלות להכנה, לחמניות מקמח מלא, לחמניות לפסח, לחמניות מתוקות, לחמניות גבינה ועוד.

+ מתכונים לחלות: חלה לשבת, חלה ממולאת, חלה לקמח מלא, קליעת חלות ועוד.

+ טיפים לאפייה ומתכונים של מירב הקונדיטורים: ארז קומרובסקי, קרין גורן, אורי שפט ורבים נוספים
אפייה נעימה!

אדג'ארולי חצ'אפורי

אדג'ארולי חצ'אפורי

אופים לשבועות לחם עם גבינה וביצת עין
לחמניות גספאצ’ו

לחמניות גספאצ’ו

מאפים שיודעים להרוות את הצמא
לחמניות פסח עם אגוזים וצימוקים

לחמניות פסח עם אגוזים וצימוקים

אשר לא יאמין שהן עשויות מקמח מצה
לחמניות לפסח

לחמניות לפסח

פחזניות אווריריות בלי קמח

לחם שיבולת שועל דני

לחם ביתי גם במראה וגם בטעמים
שיק בריא

שיק בריא

חלה ולחמיות מקמח כוסמין
אופים בבית

אופים בבית

מהקמח העתיק בעולם
מתכון ללחם של אורי שפט

תוכנית הבראה

לחמניות מוזלי והלחם שכבש את מנהטן
קמח של מקצוענים

קמח של מקצוענים

לחם זיתים, לחם רוזמרין ועוגת קקאו מפתה עם הקמחים החדשים של "סוגת"
לחמניות תוניסאיות

לחמניות תוניסאיות

פטנט הלחמניות הממולאות של רות אוליבר
בואי חלה

בואי חלה

טעימת החלות השנתית של על השולחן
אורי שפט, "לחמים"

לחם כפרי של אורי שפט

על בסיס מחמצת מתירוש
מעשייה עם חור

מעשייה עם חור

מהפרעצל, דרך הבייגל ועד הבייגלה הירושלמי
לחם כפרי עם אגוזים

מאפים ממטבחו של ארז

כל אחד עם הקמח המיוחד לו

מאות כבר אוכלים את "הלחם הפראי"

גם מי שלא אפה לחם מעולם יכול לאפות לחם איכותי ובלי כל מאמץ

בין לחם לעוגה

לחם בירה מהיר, שמכינים כמו עוגה בחושה

18 דקות, מצה למהדרין

ארז קומרובסקי, שבימים כתיקונם חולש על אימפריית "לחם ארז" חוזר אל המקורות והופך, לכמה ימים למצה-ארז.

חלה למתקדמים

חלת­ העל הצרפתית - ספק לחם לבן עשיר ספק עוגה

לחם בלאדי

לחמים בריאים ונוחים לאופה הביתי

קישורים וספרים מומלצים

ספרים, אתרים על לחם קל או עם בצל, מתכונים ועצות טובות, מתוך קובץ הלחם של פורום האפייה

התפחה בקירור והקפאת בצק ולחם

איך מתפיחים בצק במקרר, האם ההקפאה הורגת שמרים, איך מקפיאים לחם - מתוך קובץ הלחם של פורום האפייה

עידן הלחם האיטלקי

הלחם איטלקי מותאם לחיך הישראלי. אחרי הבגט הצרפתי, שהתאקלם כאן כל כך טוב, עד שהוא נתפס אצל רבים כתחליף פיתה, הגיע תורה של הג‘באטה האיטלקית לקבל אזרחות מקומית.

לחם ושעשועים

לחם עם תוספות וצירופים מפתיעים

חלה של חג עם הנס ברטלה

אין חג ואין סעודת שבת בלי חלה.

חלות - טיפים וקליעה

טיפים על אפיית חלות, שאלות ותשובות ואופני קליעה - מתוך קובץ הלחם של פורום האפייה

שיטות לאפיית לחם

משטח אבן ואבן שמוט, תבניות, הפעלה נכונה של התנור - טיפים מתוך קובץ הלחם של פורום האפייה

הכנת בצק

על חומרים להכנת בצק וסדרי הפעולות - משפר אפייה, גלוטן, שמן, סטרטר, סדר הוספת החומרים, שמרים. מתוך קובץ הלחם של פורום האפייה

אפייה באופה לחם

טיפים, חיפוש מתכונים, בחירת מכונה, חומרים לאפיית לחם, פתרון בעיות והמלצות לאפייה במכונת לחם. מתוך קובץ הלחם של פורום האפייה

לחמים מיוחדים - טיפים ופתרונות

על לחם שאור, גידול שאור, לחם עם חורים, גלוטן, תוספות ללחם, קמח סויה, לחם דיאטטי - האמנם? ולחם כפרי. מתוך קובץ הלחם של פורום האפייה

איך אופים לחם?

אוסף בעיות באפיית לחם ופתרונותיהן - מתוך קובץ הלחם של פורום האפייה: לחם חסר נפח, בצק אוורירי מדי, תחתית חלולה, לחם עבש, קרום מפוצץ, קרום עבה מדי, עיצוב הלחם לצורה הרצויה, צבע חיוור של הקרום, טעם אנמי, חיי מדף קצרים, מרקם דחוס וכבד, בעיות משקל ולחות, יותר מדי שמרים
  1. לעמוד הבא
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדך הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
בואו לעבוד איתנו!
ל"על השולחן" דרוש\ה איש \ אשת טלמרקטינג לחצי משרה
קהילת על השולחן
בלוגים
פורומים – הודעות אחרונות
מסעדה ירושלמית, עממית שתכניס ... - benyak, פורום ביקורת מסעדות
מסעדות מומלצות ברוטשילד - dafnawe, פורום ביקורת מסעדות
מסעדת גרקו (מסעדה ... - תמי, פורום ביקורת מסעדות
מתכוני גולשים

דלג על Banners
Banners
גשור
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel