דלג על Banners
Banners
ששת דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

המתכון שאני הכי מצפה לו בגיליון המבוקשים של "על השולחן":
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

אודותינו
גיליון יולי 2011 של על השולחן
המבחר האמין ביותר של מתכונים ברשת. כולם נוסו על ידי צוות על השולחן ופורסמו במגזין "על השולחן".
"על השולחן מרכז גסטרונומי" נוסד בשנת 1991 על ידי ז'אנה ואילן גור כבית תוכן העוסק במגוון נושאים קולינריים – בישול, אפייה, יין, אלכוהול ועוד. המרכז פונה לקהל של אוהבי הבישול והאפייה בישראל, כמו גם לאנשי מקצוע בתחומי ההסעדה השונים ומפתח מתכונים לשתי הקבוצות.
 
החברה הוקמה על ידי ז'אנה ואילן גור, בני זוג בחיים ושותפים לעסק מראשית דרכו. תחומי הפעילות העיקריים של החברה הם הוצאה לאור של ספרים ומגזינים, ניהול תוכן אינטנרטי, עריכת קמפיינים ומחקרים בתחום הגסטרונומיה והמסעדנות וקיום אירועים גסטרונומיים.

על השולחן
רואה חשיבות בקידום תרבות האוכל בישראל, תוך חשיבה מקורית, רמת עשייה גבוהה ואיכותית, התלהבות, תשוקה וסקרנות. תפיסת העולם שלנו רואה בגסטרונומיה בכלל ובבישול ממרכיבים טבעיים ומקומיים בפרט - חלק מסגנון חיים מתפתח הרלוונטי לציבור רחב - הן בתחום הפרטי והן בתחום המקצועי.

 

על השולחן - מגזין גסטרונומי
על השולחן הוא מגזין האוכל המצליח והמוערך ביותר בישראל - כלי תקשורת מרכזי בקרב שפים, מסעדנים וחובבי גסטרונומיה. המגזין יוצא לאור מדי חודש על נייר כרומו מהודר בצבע מלא. בעל השולחן כותבים טובי המומחים בתחומי הגסטרונומיה השונים, והוא כולל כ-60 מתכונים מדי חודש. למגזין "אורך נשימה" ייחודי - הגליונות נותרים רלוונטיים לאורך זמן ומדי חודש נמכרים מאות גיליונות קודמים.
בכל גיליון כתבות על חומרי גלם, תופעות קולינריות, לייף סטייל ועוד. בין המדורים הקבועים: שוק - מדור צרכנות קולינארי, הכולל דיווחים אודות מוצרים, חקלאים, תוצרת טרייה, שווקים, ציוד למטבח; אוכלים בחוץ – מדור המסעדות של המגזין, הכולל ביקורות, המלצות ודיווחים אודות אירועים בתחומי הגסטרונומיה; אוכלים בבית – אזור נרחב בתוך המגזין, הכולל מתכונים קלים ומהירים ליומיום, המשתמש בחומרי גלם עונתיים, זמינים ומקומיים; שותים - כתבות והמלצות אודות יין ואלכוהול.


Foodie - מועדון המנויים של על השולחן
מועדון פודי הוא המועדון של מנויי על השולחן. חברי המועדון נהנים מהנחות בבתי עסק בתחום האוכל בישראל – מעדניות, מסעדות, יקבים וכו'.

 

הוצאה לאור
"האוסף המתוק של על השולחן", שיצא בשנת 2002 היה הספר הראשון בהוצאת על השולחן. מאז הוציא על השולחן לאור עשרות ספרי מתכונים.  להלן הבולטים שבהם: "ששת" – סדרה בסיסית למטבח הכוללת 4 ספרי מתכונים: ששת בישול, ששת מאפים, ששת מתוקים וששת במזרח הרחוק; סדרת פינת אוכל – 15 ספרים בפורמט קומפקטי שהוקדשו לתחומי בישול שונים: מרקים, אורז, תפוחי אדמה, קינוחים וכו'; "שוקולד" ספר אלבומי המשלב מתכוני שוקולד עם הסטוריה וחומר מקצועי (בעריכת קרין גורן); "מטבח ישראלי" מאת עומר מילר, "מיקי שמו – המיטב", ו"שבתות וחגים עם מיקי שמו"; "ספר הפסטה של על השולחן"; "על השולחן אקספרס"; "המטבח הבריא של על השולחן"; "המטבח הצמחוני של על השולחן"; "קסם המטבח המרוקאי"; "האוצר של על השולחן" ועוד. קראו המלצות על רבי המכר של  "על השולחן" באתר Mako

פעילות בחו"ל

בשנת 2007 יצא לאור הספר The book of New Israeli food, פרי עטה של ז'אנה גור, העורכת הראשית של על השולחן. הספר כולל מתכונים ישראליים עכשויים, כמו גם מסורתיים שלבשו צורה חדשה בארץ. זכה להצלחה רבה ובשנת 2008 יצא הספר לאור בניו יורק, על ידי הוצאת שוקן מבית רנדום האוס. הספר גם תורגם לגרמנית ויצא לאור בגרמניה על ידי הוצאת Umschau.

בשנת 2008 הוציאה מערכת על השולחן לאור את הספר Fresh flavors from Israel – אוסף מתכונים ישראליים מסורתיים וחדשניים. הספר יצא לאור גם בצרפתית בשנת 2011.

במקביל מייצגת ז'אנה גור, העורכת הראשית של ההוצאה, את הגסטרונומיה של ישראל בהרצאות וסדנאות בארץ ובחו"ל בעיקר בארה"ב. הפעילויות מתבצעות בשיתוף גורמים כמו משרד החוץ, משרד התיירות וארגונים יהודיים שונים.

מערכת "על השולחן" עונה באורח קבע לפניות מכל העולם בנושאי האוכל הישראלי, כולל מתן מידע לצד ליווי עיתונאים וקניינים בטיולים גסטרונומיים בישראל.

* על השולחן עוסק גם בהפקת קמפיינים לגורמים שונים בתחומי המזון. למשל: הגדה של פסח עבור יקבי רמת הגולן, הפקת יין המילניום עבור יקבי כרמל, כתיבה והפקה של חוברת מתכוני תנובה לשבועות בשנים 2008, 2009 ו-2010.

 

מדיה דיגיטלית 
www.hashulchan.co.il הוא האתר המועדף על חובבי האוכל בישראל. באתר - כל מה שחובב בישול וגם מי שעושה את צעדיו הראשונים בתחום צריך: כתבות גסטרונומיות, חדשות חמות מעולם הקולינריה והמסעדנות - בארץ ובחו"ל, מאגר מתכונים עם מנוע חיפוש משוכלל, מדריכים למוצרים ומושגי יסוד בתחום ועוד. " על השולחן ברשת ", הניוזלטר השבועי של האתר, מגיע לכ-75,000 חובבי אוכל. אתר "על השולחן" בין 5 אתרי האוכל הנבחרים של אתר מאקו, שנה שניה ברציפות

www.chefs.co.il - האתר המרכזי למסעדנים ושפים מבית "על השולחן" - בסיס נתונים של שפים ישראלים, מאמרים מקצועיים, פורום ועוד.

על השולחן בפייסבוק - קהילה פעילה וצומחת המונה מעל ל-22,000 חברים.

Taste of Israel - אתר הבית של ז'אנה גור, העורכת הראשית, המוקדש לאוכל ישראלי ויהודי.

 


למצגת מידע למפרסמים לחצו כאן
יצירת קשר:
מערכת ומודעות:
על השולחן, אשכנזי 36, תל אביב
כתובת למשלוח דואר: ת.ד. 13196 תל אביב 61131
טל - 03-6488898
פקס - 03-6483338
דוא"ל - Info@hashulchan.co.il
צוות:

מנכ"ל: אילן גור ilan@hashulchan.co.il 

עורכת ראשית: ז'אנה גור janna@hashulchan.co.il

עורכת גסטרונומית: אורלי פלאי-ברונשטיין orly@hashulchan.co.il

עורכת מגזין "על השולחן": יעל כלב yael@hashulchan.co.il

עורכת משנה: יונית נפתלי קו-אל Nafyonit@hashulchan.co.il

עורך יין: אבירם כץ

מנהלת מגזין "על השולחן": איריס גלברט iris@hashulchan.co.il

מנהלת מחלקת אינטרנט: לי גיל li@hashulchan.co.il

מנהלת פרויקטים מחלקת אינטרנט: ליאת לדרפיין liat@hashulchan.co.il

פרסום וניהול תיקי לקוחות: מיכל נאמן michaln@hashulchan.co.il ; מורן ניר moran@hashulchan.co.il

מנהלת שיווק מנויים וספרים: מירב דהן merav@hashulchan.co.il

מנהלת שירות לקוחות - נטלי אידה sherut@hashulchan.co.il

עיצוב: ורדה עמיר, טל חבר - סטודיו "על השולחן"

מנהלת משרד:  דקלה לוי dikla@hashulchan.co.il

נציגי מכירות: חגית שריאן-מזרחי, ניר אשר, נירה עצמון, קרני מיוחס  Tele@hashulchan.co.il 

דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
לומדים לצלם אוכל
סדנת צילום עם לימור תירוש
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
לא מוקדם מדי להתכונן לחג
כל המתכונים לראש השנה בעמוד אחד
קהילת על השולחן
ממליץ לך לנסוע עוד קצת לתל ... - david86, פורום ביקורת מסעדות
בהחלט מסעדה טובה - david86, פורום ביקורת מסעדות
המסעדה המומלצת שלי להיום - david86, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel