דלג על Banners
Banners
ששת דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מידע למפרסמים

שלום רב,
אנו מודים לך על התעניינותך בשיתוף פעולה עם חברת "על השולחן מרכז גסטרונומי" ושמחים לספר לך אודות החברה ופעילות אתר "על השולחן" בתחום הפרסום ושיתופי הפעולה, עם גורמים שונים מתחום תעשיית המזון בישראל. ייחודנו בא לידי ביטוי במבצעים מקוריים, הפונים לקהל קוראי המגזין ולגולשי המדיה הדיגיטלית שלנו, שהם העילית של אוהבי האוכל בישראל.

חברת "על השולחן מרכז גסטרונומי" נוסדה על ידי ז'אנה ואילן גור בשנת 1991 והיום היא בית תוכן מוביל בארץ בתחום האוכל, היין והמסעדנות. תחומי הפעילות העיקריים של החברה הם הוצאה לאור של ספרים ומגזינים, ניהול תוכן אינטנרטי, עריכת קמפיינים בתחום הגסטרונומיה והמסעדנות. לפרטים נוספים על פעילות החברה וצוות העובדים – ראו אודותינו.

קמפיינים ב"על השולחן"
מחלקת הפרוייקטים המיוחדים של "על השולחן" מקיימת קמפיינים ייחודיים, בתקציבים שונים, בתחומי הגסטרונומיה השונים, בעזרת המדיות הייחודיות שלה. להלן דוגמאות מהשנים האחרונות:
+ מועצת הבקר - עידוד צריכת בשר טרי - במהלך השנים האחרונות אנו מפרסמים כתבות גסטרונומיות קבועות עם שפים וקצבים העוסקות בקידום השימוש בבשר בקר טרי.
+ שמרית - תחרויות מתכונים - הקמת איזור באתר, הקמת מאגר מתכוני שמרים, שיתוף אינטראקטיבי של הגולשים בבחירת העולים לשלב הגמר, אירוע גמר חגיגי וחלוקת פרסים, כתבת סיקור התחרות במגזין על השולחן.
+ פרגיות באר טוביה - עידוד השימוש בעופות קטנים, לרבות מתכונים מיוחדים לעופות אלה. 
+ יו.די.וי ישראל - עידוד השימוש בוויסקי מאלט - הקמת אתר משנה לאתר על השולחן
העוסק כולו בנושא, הפצת דיוור דו-חודשי לנרשמים, פרסום מדור בגיליונות על השולחן בנושא וויסקי, מתן חסות לפרוייקט מתכוני קוקטיילים.
+ יקבי רמת הגולן - קמפיין יין לצעירים - במסגרת הקמפיין התקיימה תחרות בין מכללות בולטות לעיצוב בישראל לקידום היין לצעירים. העבודות כללו עיצוב בקבוקים, כרזות ועמדות תצוגה ומכירה.
+ יוניליוור מוסדי - הוצאה לאור של המגזין "שפים", הקמה ותפעול של האתר "שפים" לענף ההסעדה
+ נסטלה פוד סרוויס - קמפיין תדמיתי: האתגר - פתיתים ומסעדות יוקרה
+ קמפיין "טעמי הנגב" - שמציג את יישובי רמת הנגב מההיבט של אוכל ייחודי הקמפיין כלל אירוע בנגב, הקמת אתר "טעמי הנגב" ומגזין מיוחד של "על השולחן" שהוקדש לנושא.
+ תערוכת יינות ישראל - הפקת התערוכה, פרסום כתבות, מודעות ובאנרים במדיות שונות, הקמת אתר משנה שהוקדש לתערוכה וליקבים המשתתפים בה.
+ ישרוטל - קמפיין ניוזלטר שבועי הכולל תוכן מתחלף של טיפים מהשפים המובילים של הרשת.
+ "יקבי כרמל – התחלות חדשות" – קמפיין ראשון ליקב "כרמל", בהנהלה החדשה
+ פסטיבל האפייה והמתוקים ופסטיבל על השולחן לאוכל טוב - הפקת האירועים, כולל תיאטרון אפייה ובישול בשיתוף מיטב השפים והקונדיטורים בישראל, ניהול תוכני לתערוכה, מודעות ובאנרים במדיות שונות.
+ אזור סכיני מטבח בשיתוף חברת דב לובלינסקי ובנו בע"מ, הכולל מכירת מוצרים באתר.

על השולחן - מגזין גסטרונומי
על השולחן הוא מגזין האוכל המצליח והמוערך ביותר בישראל - כלי תקשורת מרכזי בקרב שפים, מסעדנים וחובבי גסטרונומיה. המגזין יוצא לאור מדי חודש על נייר כרומו מהודר בצבע מלא. בכל גיליון כתבות על בישול, אפייה, חומרי גלם, טיולים גסטרונומיים, אירוח, עיצוב שולחן כלים ועוד.
בין המדורים הקבועים: מדור שוק הנרחב, מדור על בתי אוכל מומלצים, סיפורי אוכל מן העולם ועוד.
ב"על השולחן" כותבים טובי המומחים בתחומי הגסטרונומיה השונים, והוא כולל כ-60 מתכונים מדי חודש. המוסף "שותים" במגזין מוקדש ליין ואלכוהול. מדי חודש מתפרסמים בו דירוגי יין, המבוססים של טעימות עיוורות של צוות הטועמים של המגזין. כמו כן, מופיעות במוסף כתבות על עולם היין המקומי והבינלאומי, כתבות שטח ומדורי חדשות על יין ואלכוהול.
בכל גיליון מתפרסמים מבצעי "פודי" - מועדון המנויים של על השולחן, המציע הנחות והטבות במגוון בתי אוכל, חנויות, יקבים ועוד.

 

מדיה דיגיטלית 
www.hashulchan.co.il הוא האתר המועדף על חובבי האוכל בישראל. באתר - כל מה שחובב בישול וגם מי שעושה את צעדיו הראשונים בתחום צריך: כתבות גסטרונומיות, חדשות חמות מעולם הקולינריה והמסעדנות - בארץ ובחו"ל, מאגר מתכונים עם מנוע חיפוש משוכלל, מדריכים למוצרים ומושגי יסוד בתחום ועוד. " על השולחן ברשת ", הניוזלטר השבועי של האתר, מגיע לכ-75,000 חובבי אוכל.

www.chefs.co.il - האתר המרכזי למסעדנים ושפים מבית "על השולחן" - בסיס נתונים של שפים ישראלים, מאמרים מקצועיים, פורום ועוד.

על השולחן בפייסבוק - קהילה פעילה וצומחת המונה מעל ל-11,000 חברים.

Taste of Israel - אתר הבית של ז'אנה גור, העורכת הראשית, המוקדש לאוכל ישראלי ויהודי.

למידע נוסף ולקבלת הצעות פרסום אנא מלאו את הטופס ונציגינו ישמחו לחזור אליכם בהקדם.

אשמח אם תחזרו אלי לגבי אפשרויות פרסום ושיתוף פעולה.

*
*
*
*
*

 

דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
האירוע שם היה מדהים! - יהודית, פורום ביקורת מסעדות
אשמח לקבל את עזרתכם.. - בר, פורום האפייה
פרטים בנוגע לביקורת המאד לא ... - erez_ls, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel