חיפוש מתקדם

כרוביות שלמות בשקית קוקי

מתכון לכרוביות שלמות בשקית קוקי
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

במינימום מאמץ מתקבלות כרוביות שחומות, נימוחות ומתובלות היטב.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד הכרוביות.
  3. מורחים את ראשי הכרובית בנדיבות בתערובת ומכניסים לשקית קוקי.
  4. קושרים את השקית, מניחים בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בצידה העליון.
  5. אופים כ-35 דקות או עד שהכרוביות מזהיבות ומתרככות. מצננים מעט, מוציאים מהשקית ומגישים.

גיוון: השיטה והתיבול מתאימים לירקות נוספים: תפוחי אדמה קטנים, בטטות, בצלים, קישואים וגם ראשי שום. האחרונים יוצאים מתוקים ונימוחים ממש כמו שום קונפי.