מתכון

אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים

אוגוסט 2016
אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
אבטיח בגרמולטה, מוצרלה פרסקה וסלסה זיתים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

אבטיח ובולגרית זה מתבקש, אבל יש עוד גבינות שישמחו לבלות עם האדום הגדול. כאן שידכנו לו מוצרלה

.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לגרמולטה:

לסלסה זיתים:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הגרמולטה:

1

מערבבים את החומרים בקערה קטנה.

2

חותכים פיסות גסות מהאבטיח ומערבבים עם תערובת הגרמולטה.

מכינים סלסה זיתים:

3

מערבבים את החומרים בקערה נוספת.

מגישים:

4

מניחים את האבטיח המתובל על צלחת הגשה ומעליו קרעי מוצרלה. מניחים מעל תלוליות מסלסת הזיתים ומגישים מייד.