מתכון

אגוזים מתובלים

כך תכינו אגוזים מתובלים שישדרגו כל סלט

822 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2022
אגוזים מתובלים של שף אורן אסידו. צילום: נועם פריסמן, סטיילינג: עינב רייכנר
אגוזים מתובלים של שף אורן אסידו. צילום: נועם פריסמן, סטיילינג: עינב רייכנר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה אגוזי מלך, בהרט, ראס אל חנות ומים.

3

משטחים את תערובת האגוזים בתבנית וקולים בתנור רבע שעה לייבוש והשחמה.

4

מצננים לטמפרטורת החדר ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר.