מתכון

אגסים ביין לבן ותבלינים

ינואר 2016
1 דירוגים
אגסים ביין לבן ותבלינים
אגסים ביין לבן ותבלינים

קינוח טבעוני עדין שמושלם לסיום נינוח של ארוחת חג עמוסה בכל טוב

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים בסיר את הסוכר עם התבלינים ומעט מים.

2

מבשלים על אש נמוכה עד להיווצרות קרמל ומוסיפים את היין.

3

מוסיפים את האגסים (קלופים) ומבשלים כ-15 דק' עד לריכוך וקבלת צבע הקרמל.