מתכון

אוזני המן מרציפן במילוי טרפלס שוקולד-ברנדי

נובמבר 2019
2 דירוגים
אוזני המן מרציפן. צילום: shutterstock
אוזני המן מרציפן. צילום: shutterstock

את הבצק המסורתי לאוזני המן מחליפים פה במרציפן אמיתי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרדדים את המרציפן לעלה דק.

2

מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה וסירופ התירס.

3

ממסים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי. מערבבים היטב את תערובת השמנת עם השוקולד. מצננים מעט ומוסיפים לתערובת את הברנדי והחמאה. מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים את התערובת לשקית זילוף.

4

קורצים מהמרציפן המרודד עיגולים בחותכן או בכוס קטנה. מזלפים באמצע כל עיגול מעט מתערובת הטרפלס ומקפלים את הקצוות לצורת אוזן המן. מפזרים מעל מעט אבקת סוכר.