מתכון

אוסובוקו טלה בירקות ויין

מרץ 2019
4 דירוגים
אוסובוקו טלה בירקות ויין של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט
אוסובוקו טלה בירקות ויין של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט

שף אלרן בוזגלו ממסעדת אדום הירושלמית מכין מנה עיקרית משובחת של אוסובוקו טלה עם ירקות ויין

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

צולים את האוסובוקו במחבת ל"סגירת" הבשר עד להשחמה ומורידים מהאש.

2

מטגנים את ירקות השורש בסיר כבד בשמן הזית. מוסיפים את התבלינים והיין ומבשלים שתי דקות נוספות. מוסיפים את האוסובוקו, מכסים במים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך, כ-3 שעות. מסננים מהנוזלים.

3

הצעת הגשה: מגישים את האוסובוקו יחד עם פירה תפוחי אדמה.