מתכון

אושי זושי – סנדוויץ’ צמחוני

אוגוסט 2019
2 דירוגים
אושי זושי - סנדוויץ’ צמחוני של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק
אושי זושי - סנדוויץ’ צמחוני של שפית אקיקו בן צבי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק

אם מתחשק לכם לגוון ונמאס מהרולים הרגילים, שפית אקיקו בן צבי מגישה מכון לסנדוויץ' סושי צמחוני

מתכון לטמאגו יפני

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משטחים חצי אצה על מחצלת גלגול מנוילנת בניילון נצמד. מרטיבים מעט את הידיים במים, מכדררים מהאורז כדור קטן לכיסוי האצה בשכבה אחידה בגובה סנטימטר. הופכים את האצה כך שהאורז כלפי מטה ומשטחים בעדינות.

2

ממלאים צד אחד של המשטח אורז בירקות - חשוב שלא יצאו מחוץ לאצה.

3

מקפלים לשניים כמו משולשי סנדוויץ'.

4

בעזרת מחצלת מנוילנת מיישרים את כל הצדדים ומחזקים מלמעלה, מלמטה ובצדדים על מנת שלא יתפרק בחיתוך.

5

חותכים בצורת איקס כדי שייצאו 4 משולשי סנדוויצ'ים.