מתכון

אטריות אדומות מטוגנות

במקור התורכי מכינים את המנה הזו מאטריות תוצרת בית ומעגבניות מרוסקות, אנחנו מקצרים תהליכים עם אטריות ביצים ומיץ V8

אטריות אדומות מטוגנות. צילום: shutterstock
אטריות אדומות מטוגנות. צילום: shutterstock

אפשר גם לוותר על הטיגון:מערבבים את האטריות עם מעט שמן, משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך כ-20 דקות עד הזהבה קלה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים סיר עם שמן ומטגנים אטריות 10-8 דקות על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהן מזהיבות באופן אחיד. מצננים לחלוטין.

2

שמים את יתר המרכיבים בסיר רחב ומביאים לסף רתיחה. טועמים וממליחים במידת הצורך.

3

מוסיפים את האטריות הקלויות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שכל הנוזלים נספגים.