מתכון

אטריות סובה ברוטב טחינה יפני

פברואר 2016
2 דירוגים
אטריות סובה ברוטב טחינה יפני. צילום: דניה ויינר
אטריות סובה ברוטב טחינה יפני. צילום: דניה ויינר

גיוונים:

  • אם אין ג'ינג'ר טרי אפשר להחליף ב-1 כפית ג'ינג'ר כבוש קצוץ.
  • במקום חומץ אורז אפשר להשתמש גם במיץ לימון.
  • לגרסה ללא גלוטן, משתמשים ברוטב סויה ללא גלוטן.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקישוט:

לקישוט:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב.

2

מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ושוטפים במים קרים. משמנים מעט למניעת הידבקות.

3

יוצקים את הרוטב על האטריות, מערבבים ומקשטים בבצל ירוק ושומשום.