מתכון

אנשואד

ממרח פרובנסאלי ממכר, אח של הטפנאד

אנשואד של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: Brian Hagiwara  gettyimages)
אנשואד של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: Brian Hagiwara gettyimages)

. שומרים עד יומיים במקרר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים שקדים, אנשובי, שום ושאלוט במעבד מזון למחית חלקה ככל האפשר.

2

מוסיפים שמן זית ומיץ לימון מבעד לפתח היציקה וממשיכים לערבל. מתבלים בהרבס דה פרובאנס ופלפל שחור גרוס וממשיכים לערבל.

3

מוסיפים גמבה, עגבנייה ופטרוזיליה ומפעילים בפולסים, כדי שהם יהיו קצוצים אבל לא יהפכו לחלק מן המחית. טועמים ומתקנים תיבול.