מתכון

אקווה פרסקה אפרסק

יוני 2019
3 דירוגים
אקווה פרסקה אפרסק של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
אקווה פרסקה אפרסק של איתמר דוידוב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

מכסיקו התברכה בשפע פירות אקזוטיים, המשמשים בסיס למשקאות במסעדות ובדוכני רחוב. כאן ננצל את שפע אפרסקי הקיץ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לסירופ סוכר

1

מביאים לרתיחה מים וסוכר בסיר קטן. מערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי ומקררים.

למשקה

2

מרסקים קוביות אפרסק בבלנדר למרקם חלק לגמרי.

3

מעבירים למסננת דקה וסוחטים את המיץ עד שהתערובת שנותרת במסננת יבשה לגמרי. אפשר להיעזר בכף עץ.

4

מוסיפים למיץ המסונן מים קרים, סירופ סוכר (לפי הטעם) ומיץ לימון או ליים. בוחשים היטב, מוסיפים קוביות קרח ומגישים מייד.

לגיוון

5

מוסיפים מעט ליקר טריפל סק, וודקה או טקילה.