מתכון

"ארטיק" אבטיח בערק ונענע

יוני 2019
3 דירוגים
ארטיק אבטיח בערק ונענע של ענת לבל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : ענת לבל
ארטיק אבטיח בערק ונענע של ענת לבל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : ענת לבל

אחת המנות היותר פשוטות, מדליקות ומרעננות שתפגשו הקיץ

יש להצטייד במקלות ארטיקים חצויים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים את פרוסת האבטיח ל־8 משולשים שווים.

2

יוצרים חריץ קטן במרכז כל קליפת משולש ונועצים בו את חצי מקל הארטיק.

3

מניחים את ״הארטיקים״ בתבנית, יוצקים עליהם את הערק ומפזרים את הנענע.

4

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל־3 שעות לפחות. במהלך הקירור הופכים את "הארטיקים".