מתכון

ארטיק דובדבן ויוגורט

2 דירוגים
ארטיק דובדבנים ויוגורט וארטיק ג'ין אנד טוניק של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
ארטיק דובדבנים ויוגורט וארטיק ג'ין אנד טוניק של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

יוצרים תערובת מיוגורט, שמנת וחלב מרוכז שנותן לארטיקים מרקם של גלידה רכה. כדאי להכין עם הילדים

הארטיקים קלים להכנה ועדיפים על כל הארטיקים המתועשים – החומרים טבעיים והמתיקות עדינה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים 2 כוסות דובדבנים, מסננים ומעבירים לשק זילוף. מעבירים למקרר לחצי שעה.

2

טוחנים את כל המרכיבים מלבד הדובדבנים הנותרים בבלנדר או במעבד מזון, טועמים ואם חסרה מתיקות מוסיפים עוד מעט חלב מרוכז.

3

ממלאים תבניות ייעודיות לארטיקים בתערובת עד 3/4 מגובהן, מזלפים לתוך התבניות את מחית הדובדבנים ומוסיפים למעלה את הדובדבנים החצויים. מעבירים להקפאה ל־8 שעות לפחות.