מתכון

ארטיק דובדבן ויוגורט

ארטיקים ביתיים מתערובת מיוגורט, שמנת וחלב בטעם דובדבנים מפנק. כדאי להכין עם הילדים

ארטיק דובדבנים ויוגורט וארטיק ג'ין אנד טוניק של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
ארטיק דובדבנים ויוגורט וארטיק ג'ין אנד טוניק של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

הארטיקים קלים להכנה ועדיפים על כל הארטיקים המתועשים – החומרים טבעיים והמתיקות עדינה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים 2 כוסות דובדבנים, מסננים ומעבירים לשק זילוף. מעבירים למקרר לחצי שעה.

2

טוחנים את כל המרכיבים מלבד הדובדבנים הנותרים בבלנדר או במעבד מזון, טועמים ואם חסרה מתיקות מוסיפים עוד מעט חלב מרוכז.

3

ממלאים תבניות ייעודיות לארטיקים בתערובת עד 3/4 מגובהן, מזלפים לתוך התבניות את מחית הדובדבנים ומוסיפים למעלה את הדובדבנים החצויים. מעבירים להקפאה ל־8 שעות לפחות.