מתכון

ארטישוקים אפויים במילוי אטריות שעועית

מרץ 2020
2 דירוגים
ארטישוקים אפויים במילוי אטריות שעועית של אורן גולדווסר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
ארטישוקים אפויים במילוי אטריות שעועית של אורן גולדווסר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

תחתית הארטישוק הופכת לתבנית, שבתוכה נאפות אטריות שעועית שסופגות לתוכן את הארומה והטעם של הירק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מועכים יריעת רדיד אלומיניום ומניחים אותה מקומטת בתבנית. בין ה”גבעות והעמקים” שלה מניחים תחתיות ארטישוק, כך שיעמדו באופן יציב.

3

מערבבים אפונה עם שמנת, פרמזן, שום, תימין, מלח ופלפל. יוצקים את התערובת לתוך תחתיות הארטישוק. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.

4

אופים 15 דקות, מסירים את הכיסוי ואופים 5 דקות נוספות. מגישים חם.