מתכון

בּוּאיקוֹס – לחמניות גבינה

אפשר להכין את הבצק מראש, לשמור עטוף במקרר ולאפות ממש לפני ההגשה

נובמבר 2015
בּוּאיקוֹס - לחמניות גבינה. צילום: אסנת בן דב
בּוּאיקוֹס - לחמניות גבינה. צילום: אסנת בן דב

אפשר להכין את הבצק מראש, לשמור עטוף במקרר ולאפות ממש לפני ההגשה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מערבבים את החומרים בקערה עד לקבלת בצק רך מאוד. במידת הצורך (אם הבצק רטוב מדי) מוסיפים מעט קמח, אבל אסור לייבש את הבצק.

2

מחממים תנור ל-200 מעלות

3

מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. טובלים את כיפתם בגבינה מגוררת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים כ-20 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.

גיוונים: במקום חמאה אפשר להשתמש במרגרינה מומסת