מתכון

באגט גבינות חם

פברואר 2016
1 דירוגים
באגט גבינות חם. סגנון: אוריה גבע | צילום: דניה ויינר
באגט גבינות חם. סגנון: אוריה גבע | צילום: דניה ויינר

שיטה מצוינת להחיות באגט מאתמול ולנצל היטב שאריות גבינה. מגישים למרכז השולחן, ליד סלט או מרק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מערבבים גבינות עם שום ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.

3

פורסים את הבאגט במרווחים של 2 ס”מ כמעט עד סופו – כך שיישאר כיחידה אחת אבל עם כיסים לגבינה. ממלאים כל כיס בכ-1/2 כפית מהתערובת ועוטפים ברדיד אלומיניום או בנייר אפייה.

4

מכניסים לתנור ל-15 דקות או עד שהגבינות נמסות ומעלות ריח.