מתכון

בואיקוס

אוגוסט 2020
בואיקוס | shutterstock
בואיקוס | shutterstock

אין שבת בלי ארוחת בוקר ואין ארוחת בוקר של שבת בלי הבואיקוס - לחמניות גבינה קלות הכנה וטעימות ביותר

לפי המסורת של הסבתות (שאינן מבזבזות דבר) אתם מוזמנים לשלב בבצק את כל הזנבות ושיירי הגבינה שנשארו במקרר. כשהבואיקוס חמימים מהתנור, אפשר לפתוח שולחן עם זיתים, יוגורט וסלט ירקות ולהזמין את בני הבית לארוחת בוקר של מלכים ספניולים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה. מאחר שהמליחות של הגבינות אינה קבועה, כדאי לטעום ולתקן תיבול.

3

יוצרים מהבצק כדורים בקוטר כ-3 ס"מ ומסדרים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ. מפזרים גבינת קשקבל/פרמזן.

4

אופים כ-30 דקות או עד שמזהיב ומוכן. כדאי להגיש מייד.