מתכון

בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי וראשי ארטישוק

פסטה עם עגבניות, זיתים ובזיליקום שמקבלת שדרוג משמעותי בזכות ארטישוק טרי

פברואר 2019
בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי בשני צבעים וראשי ארטישוק של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור
בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי בשני צבעים וראשי ארטישוק של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מערבבים את עגבניות השרי עם מעט שמן זית ומניחים בתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לרבע שעה.

2

מחממים שמן ושום במחבת גדולה על אש נמוכה 2 דקות, מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים כ-2 דקות נוספות.

3

מוסיפים את הזיתים, המלח ועגבניות השרי ומערבבים בעדינות (כדי שהעגבניות לא יתפרקו).

4

מוסיפים את הפסטה המבושלת, פלפל שאטה גרוס, פטרוזיליה ועלי בזיליקום, מקפיצים קלות ומגישים.