מתכון

בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי וראשי ארטישוק

פברואר 2019
3 דירוגים
בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי בשני צבעים וראשי ארטישוק של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור
בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי בשני צבעים וראשי ארטישוק של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור

פסטה עם עגבניות, זיתים ובזיליקום שמקבלת שדרוג משמעותי בזכות ארטישוק טרי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את עגבניות השרי עם מעט שמן זית ומניחים בתבנית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לרבע שעה.

2

מחממים שמן ושום במחבת גדולה על אש נמוכה 2 דקות, מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים כ-2 דקות נוספות.

3

מוסיפים את הזיתים, המלח ועגבניות השרי ומערבבים בעדינות (כדי שהעגבניות לא יתפרקו).

4

מוסיפים את הפסטה המבושלת, פלפל שאטה גרוס, פטרוזיליה ועלי בזיליקום, מקפיצים קלות ומגישים.