מתכון

בורקס בשר טלה טחון

2 דירוגים
בורקס בשר טלה טחון של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
בורקס בשר טלה טחון של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

מנה קלאסית שאפשר למצוא בדוכני השווקים. השידוך של שומן הטלה ובצק היופקה מעניק לבורקס שמנוניות טבעית ומבורכת

למתכון הבסיס להכנת בצק

ניתן להחליף את בצק היופקה בבצק פילו

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

לטחון את המרכיבים במג'מיקס למעט הבשר.

2

לערבב את המרכיבים יחד עם הבשר.

3

לצלות את תערובת הבשר (במחבת או על מגש בתנור) על חום גבוה רק לכדי סגירה של הבשר ולהניח במסננת.

4

פותחים את בצק היופקה מסדרים את המלית ומגלגלים.

5

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 30 דקות.

6

להגיש בקערה קטנה את הג'ג'יק ליד הבורקס.