מתכון

בורקס חלקי פנים

בורקס חורפי עם טעמים מובהקים מאוד. יש להקפיד לא לייבש את הבשר במהלך הבישול

1,644 בשלנים התעניינו במתכון זה
בורקס חלקי פנים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
בורקס חלקי פנים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

לפני שמתחילים, מומלץ לקרוא את כתבת הטיפים להכנת בורקס עם יופקה: איך  מכינים בורקס מושלם? במידה ולא משתמשים בבצק יופקה קנוי, מכינים מתכון לבצק יופקה תוצרת בית 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים את הבצלים בסיר עם שמן הזית עד שהם מזהיבים. מוסיפים את שאר המרכיבים למעט התבלינים והפיסטוקים ומטגנים במשך 10 דקות.

2

מוסיפים את המלח, הפלפל והפיסטוקים, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.

3

מסדרים את המלית בשורה צרה לאורך אחד מצדדיו של הבצק ומגלגלים לצורה הרצויה.

4

אופים את הבורקס במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.