מתכון

בורקס חלקי פנים

4 דירוגים
בורקס חלקי פנים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
בורקס חלקי פנים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

בורקס חורפי עם טעמים מובהקים מאוד. יש להקפיד לא לייבש את הבשר במהלך הבישול

לפני שמתחילים, מומלץ לקרוא את כתבת הטיפים להכנת בורקס עם יופקה: איך  מכינים בורקס מושלם? במידה ולא משתמשים בבצק יופקה קנוי, מכינים מתכון לבצק יופקה תוצרת בית 

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים את הבצלים בסיר עם שמן הזית עד שהם מזהיבים. מוסיפים את שאר המרכיבים למעט התבלינים והפיסטוקים ומטגנים במשך 10 דקות.

2

מוסיפים את המלח, הפלפל והפיסטוקים, מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.

3

מסדרים את המלית בשורה צרה לאורך אחד מצדדיו של הבצק ומגלגלים לצורה הרצויה.

4

אופים את הבורקס במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.