מתכון

בורקס פירות ים

2 דירוגים
בורקס פירות ים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
בורקס פירות ים של שפים אריק דרחני ומולי מגריסו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

יש לפזר את המילוי על פני הבצק בצורה אחידה. הטריק של הטורקים הוא לפזר את המילוי בין שכבות הבצק

למתכון הבסיס להכנת הבצק

ניתן להחליף את בצק היופקה בבצק פילו

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים את פירות הים במחבת לוהטת עם שמן הזית במשך 2 דקות. מסירים מהאש ומוסיפים את המרווה, האורגנו והצ'ילי.

2

מורחים על הבצק הפתוח מעט מרוטב העגבניות, מפזרים את פירות ים והמוצרלה ומגלגלים לצורה הרצויה.

3

אופים את הבורקס במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות.