מתכון

בטטות ותפוחי אדמה אפויים בתבלינים עם קרם תמרהינדי

שפע תבלינים טחונים ומחית תמרהינדי צובעים תפוחי אדמה ובטטות מתוקות בטעמים הודיים

פברואר 2020
תפוחי אדמה. צילום: shutterstock
תפוחי אדמה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לקרם תמרהינדי

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

אופים את הירקות

2

מערבבים שמן עם תבלינים בקערה. מוסיפים קוביות תפוחי אדמה ובטטות ומקפיצים את הקערה עד שהירקות נעטפים בשמן המתובל. מעבירים לתבנית.

3

אופים שעה-שעה ורבע עד שהירקות רכים וזהובים. מדי פעם מערבבים. שומרים את משקעי הצלייה להכנת קרם התמרהינדי.

מכינים קרם תמרהינדי ומגישים

4

מערבבים את חומרי הקרם ומוסיפים את משקעי הצלייה ששמרנו.

5

מגישים את הירקות חמים לצד הקרם.