מתכון

בייבי קישואים עם תרד ויוגורט כבשים

דצמבר 2018
1 דירוגים
בייבי קישואים בפחמים עם תרד ויוגורט כבשים של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
בייבי קישואים בפחמים עם תרד ויוגורט כבשים של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

קישואים הם ירק של קיץ. צריבה קצרה שלהם בגריל מעניקה להם מרקם פריך וטעם עמוק, ואז לא צריך להוסיף להם הרבה

תיבול נכון של הקישואים, סלסה טרייה ויוגורט סמיך ירכיבו מנת קיץ פשוטה שהדרך הכי טובה לתאר אותה היא בעזרת מילותיו של דה וינצ'י: Simplicity is the ultimate sophistication.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

צורבים בייבי קישואים בגריל או במחבת פסים. שומרים בצד.

2

מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את השום ומוסיפים תרד. מקפיצים קלות עד שהתרד רך אך לא סמרטוטי.

3

מערבבים עלי אורגנו ונענע עם מיץ לימון, מלח ושמן זית עד לקבלת סלסה אחידה.

4

יוצקים יוגורט בצלחת הגשה ומסדרים את התרד והקישואים החמימים. מברישים את הקישואים קלות בסלסה, מתבלים במעט מיץ לימון ושמן זית ובוזקים מעט מלח ים.