תיבול נכון של הקישואים, סלסה טרייה ויוגורט סמיך ירכיבו מנת קיץ פשוטה שהדרך הכי טובה לתאר אותה היא בעזרת מילותיו של דה וינצ'י: Simplicity is the ultimate sophistication.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
צורבים בייבי קישואים בגריל או במחבת פסים. שומרים בצד.
2
מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את השום ומוסיפים תרד. מקפיצים קלות עד שהתרד רך אך לא סמרטוטי.
3
מערבבים עלי אורגנו ונענע עם מיץ לימון, מלח ושמן זית עד לקבלת סלסה אחידה.
4
יוצקים יוגורט בצלחת הגשה ומסדרים את התרד והקישואים החמימים. מברישים את הקישואים קלות בסלסה, מתבלים במעט מיץ לימון ושמן זית ובוזקים מעט מלח ים.