מתכון

במיה בזיליקום ובולגרית

יולי 2019
2 דירוגים
במיה, בזיליקום ובולגרית של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
במיה, בזיליקום ובולגרית של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

במיה לא צריכה מיץ עגבניות או בישול ארוך, מספיקה לה מכת חום. השילוב עם בזיליקום, לימון ושום הוא קטלני

הבמיה החמה סופגת את הטעמים אך נשארת מוצקה.

בזיליקום – המדריך לגידול ובישול

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מלהיטים מחבת ברזל וצורבים במיה תוך כדי ערבוב 4־5 דקות. מוסיפים מחצית מכמות שמן הזית ואת השום, מקפיצים 2 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים מיץ לימון. מפזרים מעל גבינה, פלפל צ'ילי, מלח גס ובזיליקום, מערבבים, יוצקים את יתר שמן הזית ומגישים.