מתכון

במיה ברסק עגבניות ולבנה

ספטמבר 2019
2 דירוגים
במיה ברסק עגבניות ולבנה. צילום: shutterstock
במיה ברסק עגבניות ולבנה. צילום: shutterstock

רסק העגבניות יחד עם החמצמצות של הלימון והרעננות של הלבנה מתקבלת מנה חמה-קרה נהדרת לערבים של סוף קיץ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת פסים וצורבים במיה 4-3 דקות עד שהיא מקבלת סימני חריכה עדינים. מתבלים במלח ופלפל.

2

מורחים לבנה בצלחת הגשה רחבה ומניחים עליה את הבמיה הצרובה. מניחים מעל תלוליות של רסק עגבניות ומפזרים פרוסות שום ורבעי לימון.

3

מזלפים שמן זית.