מתכון

בצלים מקורמלים בסילאן

סילאן וסויה עם טוויסט של בלסמי - רוטב צלייה מצוין, שעובד יפה גם על בצלים

19,320 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
בצלים מקורמלים בסילאן. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר.
בצלים מקורמלים בסילאן. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר.

אפשר להגיש כתוספת, לצד נתחי צלי של עוף או בשר וגם עם גבינה טובה ולחם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מסדרים את הבצלים בתבנית, כשהצד החתוך כלפי מעלה.

3

מערבבים סילאן עם שום, שמן זית, סויה וחומץ בלסמי, ויוצקים על הבצלים בעזרת כף. מפזרים מלח גס, סוכר, פלפל שחור ורוזמרין.

4

אופים כ-35 דקות, עד שהבצל מתרכך ומזהיב בשוליו. מקררים מעט ומגישים.

גיוון:

  • אפשר להחליף את שמן הזית בשמן חמניות.
  • ניתן להחליף את רוטב הסויה בסויה ללא גלוטן.