מתכון

בצלים מקורמלים בסילאן

דצמבר 2015
2 דירוגים
בצלים מקורמלים בסילאן. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר.
בצלים מקורמלים בסילאן. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר.

סילאן וסויה עם טוויסט של בלסמי - רוטב צלייה מצוין, שעובד יפה גם על בצלים

אפשר להגיש כתוספת, לצד נתחי צלי של עוף או בשר וגם עם גבינה טובה ולחם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מסדרים את הבצלים בתבנית, כשהצד החתוך כלפי מעלה.

3

מערבבים סילאן עם שום, שמן זית, סויה וחומץ בלסמי, ויוצקים על הבצלים בעזרת כף. מפזרים מלח גס, סוכר, פלפל שחור ורוזמרין.

4

אופים כ-35 דקות, עד שהבצל מתרכך ומזהיב בשוליו. מקררים מעט ומגישים.

גיוון:

  • אפשר להחליף את שמן הזית בשמן חמניות.
  • ניתן להחליף את רוטב הסויה בסויה ללא גלוטן.