מתכון

בצל כבוש במייפל וחומץ

מרץ 2020
1 דירוגים
בצל כבוש במייפל וחומץ של רינת צדוק. צילום: שני בריל
בצל כבוש במייפל וחומץ של רינת צדוק. צילום: שני בריל

בצל בכבישה מהירה מאוד (פחות משעה) שהופך לחמוץ מתוק ומאבד את הניחוח הבצלי והאפקט החריף

הבצל הכבוש נשמר כמעט חודש במקרר ומשדרג כל סלט או כריך ומוסיף המון גם למנות דגים נאים.

צנצנת בנפח 250 מ"ל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים בצל בצנצנת. מערבבים בקערה נפרדת חומץ, כוס מים רותחים ותבלינים ויוצקים מעל הבצל. סוגרים את הצנצנת, מערבבים תוך ניעור עדין ומשהים לשעה. נשמר במקרר עד שלושה שבועות.