מתכון

בצק פריך מלוח

פברואר 2021
בצק פריך מלוח של מיכל מוזס. צילום: Shutterstock.
בצק פריך מלוח של מיכל מוזס. צילום: Shutterstock.

בצק פריך מלוח קלאסי, שמשמש לטארטים וטראט טאטנים מלוחים מלוחים

הכמות שלפניכם מספיקה ל-2 טארטים בקוטר 24 ס"מ או ל-5 טארטים אישיים בקוטר 10 ס"מ. אפשר להכין מראש ולשמור עד יומיים במקרר ועד שלושה שבועות במקפיא.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מעבדים קמח וחמאה לפירורים במעבד מזון עם להב פלדה.

2

ממיסים מלח וסוכר במים קרים, מוסיפים לתערובת הפירורים ומעבדים רק עד שנוצר בצק גמיש יחסית.

3

עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעתיים לפחות.