פאי בריבוע

מתוק או מלוח, עם תפוחים, שוקולד או גבינה - העיקר שתהיה לו תחתית פריכה. כל הדרכים להכין פאי
אוקטובר 2020
גאלט משמשים עם סמיפרדו גוגואים של שף שניר אנג סלע ממסעדת 
גוז' ודניאל | צילום: שני בריל
גאלט משמשים עם סמיפרדו גוגואים של שף שניר אנג סלע ממסעדת גוז' ודניאל | צילום: שני בריל

גאלט משמשים עם גלידת גוגואים מהירה

החיבור של משמשים למנה הזו נכון בגלל שהם מעניקים לסמיפרדו טעם מרציפני שמשלים את טעם השקדים של הקרם למתכון המלא
טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

טארט מרציפן, תפוז ושוקולד

טארט שמשלב בתוכו מלא טעמים בשכבות של מרקמים משלימים: בצק פריך, מרציפן עסיסי וגנאש שוקולד קרמי למתכון המלא
טארט פקאן טבעוני של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
טארט פקאן טבעוני של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

טארט פקאן טבעוני

הטארט הזה קיים כבר הרבה שנים בתפריט של האחים, ואף אחד אף פעם לא מנחש שהוא טבעוני למתכון המלא
גאלט אגסים וג׳ינג׳ר מסוכר עם קרם מסקרפונה של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
גאלט אגסים וג׳ינג׳ר מסוכר עם קרם מסקרפונה של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

גאלט אגסים וג׳ינג׳ר מסוכר עם קרם מסקרפונה

1 דירוגים
פאי בעיצוב חופשי, עשוי מבצק מבושם בקינמון ובאגוז מוסקט וממולא בערימת אגסים ויהלומי ג׳ינג׳ר מסוכר למתכון המלא
בּוּסְקוּטוֹ בִּלְתֶפָח - עוגת תפוחים של שושנה כהן לברן, מתוך הספר יא אמנה. צילום: יסמין ואריה, סגנון: שרון בן צבי ואילנית כהן פרידמן
בּוּסְקוּטוֹ בִּלְתֶפָח - עוגת תפוחים של שושנה כהן לברן, מתוך הספר יא אמנה. צילום: יסמין ואריה, סגנון: שרון בן צבי ואילנית כהן פרידמן

עוגת תפוחים תוניסאית – בּוּסְקוּטוֹ בִּלְתֶפָח

9 דירוגים
פאי תפוחים בגרסה התוניסאית: עדין ומכוסה בשכבה דקיקה של בצק פריך למתכון המלא
טארט פלאן עם דובדבנים מקורמלים של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
טארט פלאן עם דובדבנים מקורמלים של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

טארט פלאן עם דובדבנים מקורמלים

2 דירוגים
אני מחזירה את הפלאן חזרה בגרסה קיצית, נוזלית, חמוצה ופירותית עם דובדבנים מקורמלים במעט וודקה למתכון המלא
אלמאש פיטה - עוגת תפוחים הונגרית מתוך הספר גולאש לגולש -  מאת עופר ורדי, הוצאת לאנצ'בוקס.
צילום: מיכל רביבו, סגנון: גליה אורנן
אלמאש פיטה - עוגת תפוחים הונגרית מתוך הספר גולאש לגולש - מאת עופר ורדי, הוצאת לאנצ'בוקס. צילום: מיכל רביבו, סגנון: גליה אורנן

אלמאש פיטה  Almás Pite – עוגת תפוחים הונגרית

3 דירוגים
פאי תפוחים הונגרי נהוג לאכול דקות לאחר שיצא מן התנור, כשהוא חם ונימוח. מתוך הספר "גולאש לגולש" למתכון המלא
קראק פאי תפוחים עם קרמבל קינמון ואגוז מוסקט של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קראק פאי תפוחים עם קרמבל קינמון ואגוז מוסקט של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

קראק פאי תפוחים עם קרמבל קינמון ואגוז מוסקט

קראק פאי היא עוגה ממכרת. מעטים האנשים שטועמים אותה ונשארים אדישים למתכון המלא
פאי ריקוטה ודבש עם ריבת פירות העונה של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחי
פאי ריקוטה ודבש עם ריבת פירות העונה של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחי

פאי ריקוטה ודבש עם ריבת פירות העונה

4 דירוגים
פאי ריקוטה עשיר עם דבש וריבה, הדרך המושלמת לסיים ארוחה משפחתית חגיגית למתכון המלא
פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר
פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר

פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן

פאי פקאן קלאסי עלול להיות כבד מדי. כאן הוא מקבל טוויסט מעודן בזכות מרכיבים כמו קרמל, חלב וגנאש שוקולד לבן למתכון המלא
פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו
פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו

פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך

הקונדיטורית נעמה גאון ממציאה מחדש את האלסקה האפויה - יצירה מתוקה-קפואה-מוגזמת במובן הכי טוב של המילה למתכון המלא