טארט בורדלו ותפוחים של קונדיטור מורן גיל | צילום: שני בריל, סגנון: מרב סריג טארט בורדלו ותפוחים מאת מורן גיל כשעה ורבע + 3 שעות צינון למתקדמים כשר אפייה הטארט הצרפתי הקלאסי - עם תפוחים במקום אגסים למתכון המלא
גאלט משמשים עם סמיפרדו גוגואים של שף שניר אנג סלע ממסעדת גוז' ודניאל | צילום: שני בריל גאלט משמשים עם גלידת גוגואים מהירה מאת שף שניר אנג סלע כ־50 דקות + 8 שעות קירור + הקפאה קל כשר אפייה החיבור של משמשים למנה הזו נכון בגלל שהם מעניקים לסמיפרדו טעם מרציפני שמשלים את טעם השקדים של הקרם למתכון המלא
טארט שסק וקרם בסבוסה של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט טארט שסק וקרם בסבוסה מאת דור ונגר כשעה + שעתיים וחצי קירור קל כשר אפייה טארט בעל מרקם נגיס וטעם של בסבוסה. השסק מוסיף חמיצות נפלאה, צבעוניות וחגיגיות למתכון המלא
פאי ריקוטה ודובדבנים. צילום וסטיילינג: לירון אלמוגפאי ריקוטה ודובדבנים. צילום וסטיילינג: לירון אלמוג טארט ריקוטה ודובדבנים כשעה קל כשר אפייה קינוח חלומי שמפגיש בין מילוי ריקוטה רך ומתוק, דובדבנים חמצמצים וקלתית פריכה וזהובה למתכון המלא
טארט מרציפן, תפוז ושוקולד של השף-קונדיטורית מאי ישורון | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר טארט מרציפן, תפוז ושוקולד מאת שף־קונדיטורית מאי ישורון שעה ורבע + 5 שעות קירור קל כשר קינוחים טארט שמשלב בתוכו מלא טעמים בשכבות של מרקמים משלימים: בצק פריך, מרציפן עסיסי וגנאש שוקולד קרמי למתכון המלא
טארט קלמנטינות של שף-קונדיטורית נועה חיים | צילום: מיקה גורוביץ, סגנון: מרב סריג טארט קלמנטינות מאת שף–קונדיטורית נועה חיים 45 דקות + 6 שעות קירור קל כשר אפייה טארט שנמצא על התפר בין חורף לאביב ובעל מרקמים משלימים של קלתית עדינה ופריכה וקרם קטיפתי ומתקתק למתכון המלא
קראק פאי פיסטוק של שף–קונדיטורית תמר קימה. צילום: מיקה גורוביץ קראק פאי פיסטוק מאת שף–קונדיטורית תמר קימה כשעה קל כשר אפייה בקינוח הזה המלית נצבעת בירוק כהה מהמם, וכל הפאי מתוק ומושחת במיוחד למתכון המלא
טארט ברולה אורז של שף–קונדיטורית מיכל גולדברגר. צילום: מיקה גורוביץ טארט ברולה אורז מאת שף–קונדיטורית מיכל גולדברגר שעה ו־20 דקות קל כשר קינוחים קינוח עדין ומיוחד במינו שהוא שילוב של טארט, קרם ברולה ודייסת אורז למתכון המלא
טארט שוקולד ומוס שוקולד של שף קונדיטורית עפרי רהב. צילום: מיקה גורוביץ טארט שוקולד ומוס שוקולד מאת עפרי רהב כשעה וחצי למתקדמים כשר אפייה את טארט השוקולד הזה, הבנוי מכמה שכבות ומרקמים כנהוג במסעדות, תוכלו להכין לבד בבית למתכון המלא
בצק פאי טבעוני של האחים. צילום: דורון גרונוביץ' בצק פריך טבעוני לפאי מאת שף קונדיטורית דורון גרונוביץ' ושף קונדיטורית אריָה קסטיאל שעתיים וחצי קל כשר טבעוני בצק פריך שנמס בפה שיתאים לכל פאי או טארט טבעוני למתכון המלא
טארט פקאן טבעוני של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר טארט פקאן טבעוני מאת שף קונדיטורית דורון גרונוביץ' ושף קונדיטורית אריָה קסטיאל שעה ורבע קל כשר טבעוני הטארט הזה קיים כבר הרבה שנים בתפריט של האחים, ואף אחד אף פעם לא מנחש שהוא טבעוני למתכון המלא
טארט שוקולד מחלב. צילום מתוך הספר "Babka, Boulou & Blintez" טארט שוקולד מחלב מאת שף אורן גולדפלד שעה וחצי קל כשר אפייה טארט מחלב שמזכיר בטעמו את מרציפן ומשתלב מעולה בקינוחים, במיוחד בקינוחי שוקולד למתכון המלא
טארט שוקולד ושמן זית של שף־קונדיטורית נועה חיים | צילום: שני בריל טארט שוקולד ושמן זית מאת שף קונדיטורית נועה חיים שעה וחצי + צינון קל כשר אפייה השילוב בין שמן זית עדין לשוקולד חלב מניב מלית קרמית בעלת טעם עשיר ומרקם קטיפתי מהמם למתכון המלא
אורייטה. צילום: לי גיל קעקוע של אהבה נצחית מאת חני חמווי אוכל איטלקי עוגות אנשי האוכל קרוסטטה ריקוטה ודובדבנים היא אחד ממאפי הדגל של רומא - וכיכבה בארוחת ערב שהציתה סכסוך משפחתי בן 40 שנה לכתבה המלאה
גאלט תאנים ומרציפן של מאיה דרין (צילום: שני בריל) גאלט תאנים ומרציפן מאת מאיה דרין 30 דקות קל כשר אפייה הגאלט הזה הוא שילוב מושלם בין תאנים קטנות ועגולות בשיאן לטכניקת אפייה בחום גבוה, שמחמיאה גם להן וגם לבצק העלים למתכון המלא
טארט פרנג'יפאן־פיסטוק ותאנים טריות של מוזנא בשארה. צילום: שני בריל טארט פרנג'יפאן-פיסטוק ותאנים טריות מאת מוזנא בשארה 45 דקות קל כשר קינוחים העוגה הזאת אופיינית מאוד למטבח ערבי והיא מעין טייק אוף ערבי לטארט פרנג'יפאן קלאסי למתכון המלא
טארט שקדים וקרם חלב אורז של נטלי גבאי. צילום: נעם פריסמן טארט שקדים וקרם חלב אורז מאת נטלי גבאי שעה + קירור הבצק קל כשר אפייה הטעם העדין של קרם האורז משתלב מעולה עם קרם שקדים. למרות שהכנת הטארט מורכבת מהרבה שלבים, כל שלב הוא די פשוט להכנה למתכון המלא
טארט ריקוטה, אגסים ושוקולד של שף מנה שטרום | צילום: מיכל רביבו טארט ריקוטה, אגסים ושוקולד מאת מנה שטרום כ-50 דקות קל כשר קינוחים עוגה כפרית, עסיסית, קלה להכנה, אך מפתיעה וטעימה במיוחד למתכון המלא
בצק פריך מלוח של מיכל מוזס. צילום: Shutterstock. בצק פריך מלוח מאת מיכל מוזס 10 דקות + קירור קל כשר אפייה בצק פריך מלוח קלאסי, שמשמש לטארטים וטראט טאטנים מלוחים מלוחים למתכון המלא
פאי פקאן טבעוני של מורן בודניק. צילום: שני בריל. סטיילינג: ענת לבל. פאי פקאן טבעוני מאת מורן בודניק כשעה למתקדמים כשר טבעוני הפאי העשיר הזה משלב מלית נאה בעלת מרקם של טופי, שעובד מושלם עם הקלתית הפריכה למתכון המלא
קרם פטיסייר של דלאל. צילום: קרם פטיסייר של דלאל מאת שף קונדיטור ענר צלאל כ-1/2 שעה + קירור למתקדמים כשר קינוחים קרם קלאסי לפחזניות, אקלרים, טארטים או טארטלטים, מילפיי (עוגת נפוליאון) ועוד. אפשר להגידש בכוס עם פירות טריים למתכון המלא
בצק שקדים פריך של מיכל מוזס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר. בצק שקדים פריך מאת מיכל מוזס 10 דקות + קירור קל כשר אפייה זהו הבצק המושלם לטאטנים מתוקים — הוא מפיק קלתית שנמסה בפה בזכות אבקת הסוכר, אך שומרת על פריכות הודות לשקדים הטחונים למתכון המלא
טאטן אגסים ביין עם מרציפן של מיכל מוזס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר. טאטן אגסים ביין עם מרציפן מאת מיכל מוזס שעה וחצי + קירור למתקדמים כשר אפייה טארט טאטן ללא קרמל - מחליפים אותו בסירופ יין מתקתק וארומטי, שבו מבשלים את האגסים למתכון המלא
פאי לימון ודבש של קרן אגם. צילום: דניאל שכטר. סטיילינג: גיא כהן. פאי לימון ודבש מאת קרן אגם 6-5 שעות קל כשר אפייה פאי לימון נהדר שכדי להפוך אותו לרלוונטי יותר לחג מוסיפים לו דבש למתכון המלא
טורטה דלה נונה של מירי גולדנפלד. צילום: אילן נחום. סטיילינג: טליה אסיף טורטה דלה נונה – פאי ריקוטה וצנוברים איטלקי מאת מירי גולדנפלד שעה ורבע קל כשר אפייה עוגת ריקוטה וצנוברים היא עוגת הסבתות האולטימטיבית של האיטלקים, והיא כובשת את לבו של כל מי שטועם ממנה למתכון המלא
עוגת קרם יוגורמה של קינן בסל, המחלבה מבית יצחק. צילום: נועם פריסמן, סגנון: ענת לובל עוגת קרם יוגורמה מאת קינן בסל 7 שעות קל אפייה כשר תחתית פריכה, קרם יוגורט צונן ורענן ופירות קיץ מתוקים - קינוח קלאסי לשבועות ולעונה החמה למתכון המלא
פאי פקאן על בצק גבינה, מתוך פרויקט מתכון עם זכרון פאי פקאן על בצק גבינה כשעה ורבע קל כשר אפייה המנה האהובה על גיא חסון ז"ל, מתוך פרויקט מתכון עם זכרון למתכון המלא
פאי לימון של דיויד פרנקל. צילום: דיויד פרנקל פאי לימון של דיויד פרנקל 3.5 שעות למתקדמים כשר אפייה שפים מבשלים בבית: דיויד פרנקל מפרונטו מכין פאי לימון ולואיזה מרענן וארומטי למתכון המלא
טארט שוקלד בעשר דקות עבודה מתוך ספרה החדש של לייזה פאנלים, קל קל קל . צילום: גיא בהר וחגית ביליה טארט שוקולד בעשר דקות עבודה מאת לייזה פאנלים (חגית ביליה) שעה וחצי קל כשר אפייה 11 דירוגים אין ספק שזה יכול להיות הקינוח הקבוע כל ימות השבוע, כולל חופשים ואסרו חג למתכון המלא
פאי שוקולד וקרם טופי של הודיה הדר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר פאי שוקולד וקרם טופי מאת הודיה הדר כשעתיים + צינון קל כשר אפייה 1 דירוגים התמכרתי לטעם הטופי שמתקבל כאשר מכינים קרמל מריבת חלב. זוהי גרסת השוקולד, שהעלתה את ההתמכרות שלי עוד שלב למתכון המלא
טארט שוקולד ופיסטוק של חן שוקרון. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר טארט שוקולד ופיסטוק מאת חן שוקרון 50 דקות + 4 שעות התייצבות קל כשר קינוחים 4 דירוגים טארט סופר שוקולדי עם שכבה פיסטוקית ממזרית שמאזנת את המתיקות של השוקולד ונותנת לטארט כולו לוק חגיגי למתכון המלא
פאי בריטי של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב פאי בריטי מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 3 שעות+יומיים לפחות למתקדמים כשר אפייה 2 דירוגים בצק דניש כרוך ממולא בתערובת מתובלת של תפוחים ופירות יבשים. והשוס: קצפת לאבנה שמוסיפה רכות וחמצמצות למתכון המלא
פאי תפוחים ומרציפן של רות אוליבר | צילום: בועז לביא | סגנון: עמית פרבר פאי תפוחים ומרציפן מאת רות אוליבר שעה וחצי קל כשר אפייה 1 דירוגים מוסיפים למלית מרציפן, שמעניק ניחוח עדין של שקדים למתכון המלא
עוגת תפוחים אומברה של ליאור משיח. צילום ליאור משיח פאי תפוחים אומברה מאת ליאור משיח כשעתיים קל כשר עוגות 9 דירוגים פאי שעושה שימוש בכל סוגי התפוחים שיש. בתחתית שלו יש קרם שקדים, אבל אפשר לוותר עליו לגרסה מהירה וקלה יותר. למתכון המלא
גאלט אגסים וג׳ינג׳ר מסוכר עם קרם מסקרפונה של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע גאלט אגסים וג׳ינג׳ר מסוכר עם קרם מסקרפונה מאת נעמה נויהאוז 1:50 שעות קל כשר אפייה 1 דירוגים פאי בעיצוב חופשי, עשוי מבצק מבושם בקינמון ובאגוז מוסקט וממולא בערימת אגסים ויהלומי ג׳ינג׳ר מסוכר למתכון המלא
פאי פקאן של עתליה עין מור. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו פאי פקאן מאת עתליה עין מור 5 שעות קל כשר אפייה 2 דירוגים פאי דאבל פקאן - גם בקלתית וגם במלית, שהפכה לקרם פטיסייר מנוקד בפקאנים סיניים קצוצים למתכון המלא
פאי דלעת של עתליה עין מור. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו פאי דלעת מאת עתליה עין מור 3:30 שעות קל כשר אפייה 4 דירוגים עיצוב הקלתית מצריך מעט מיומנויות פיסול, אבל אפשר בהחלט לרדד ולעצב בתבנית פאי רגילה למתכון המלא
אמריקן אפל פאי. צילום: shutterstock אמריקן אפל פאי מאת איציק אסולין שעה ו-40 דקות קל כשר אפייה 5 דירוגים מקורו של פאי התפוחים האמריקאי במתיישבים מהולנד ומאנגליה, שהביאו עמם את אהבתם לפרי העסיסי למתכון המלא
פאי שוקוקוקוס | צילום: שי פרנקו | סטיילינג: אינה גוטמן פאי שוקוקוקוס של קרין גורן מאת קרין גורן 40 דקות קל כשר אפייה 5 דירוגים עוגה לפסח, אבל לא רק, שמכינים בצ'יק, בלי מיקסר ובלי מעבד מזון למתכון המלא
טראט טופי מלוח, אוראו ושוקולד מושחת. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו טארט טופי מלוח, אוראו, קשיו ושוקולד מושחת מאת מיכל בוטון 1 שעה קל כשר קינוחים 2 דירוגים מה יותר מושלם מטארט טופי עם שוקולד של מיכל בוטון? אותו הטארט עם הטאץ' של עוגיות אוראו. המתכון לפניכם למתכון המלא
פאי פקאן של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח פאי פקאן ושוקולד מאת ליאור משיח שעתיים קל כשר אפייה 5 דירוגים וריאציה בין פאי פקאן ופאי שוקולד, כזה שקלאסי לאפות בעונת הסתיו למתכון המלא
קרם-שניט וניל-פרלינה של קרן ואיציק קדוש. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: תמי סגל קרמשניט וניל-פרלינה מאת שף-קונדיטורית קרן קדוש ושף קונדיטור איציק קדוש 4 שעות למתקדמים כשר אפייה 1 דירוגים אחד התענוגות הגדולים בקרם-שניט הוא הניגוד בין הפריכות של הבצק לרכות של הקרם למתכון המלא
פאי בייגלה של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח פאי בייגלה מלוח מאת ליאור משיח 2:30 קל כשר אפייה 1 דירוגים פאי קפוא שמשלב קראסט בייגלה עם גלידה ביתית, פשוטה להכנה בטעם שוקולד ועוגיות לוטוס שמשובצת בהפתעות פריכות למתכון המלא
טארטלט פירות ופטיסייר של שף קונדיטור זיו סנדלר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק טארטלט פירות ופטיסייר מאת שף-קונדיטור זיו סנדלר 1 שעה למתקדמים כשר טבעוני 2 דירוגים שף קונדיטור זיו סנדלר מוכיח שאפשר להכין קינוח מושלם בלי טיפת חלב או בדל ביצה למתכון המלא
טראט ליים של טינה מרטינוב. צילום: דניאל לילה טארט ליים מאת טינה מרטינוב 4:30 שעות למתקדמים כשר עוגות 6 דירוגים מגישים את הטארט עירום - קלתית שזופה החובקת מלית צהבהבה, חלקה ובוהקת. במקום המרנג הקלאסי, מגישים לצד קצפת רכה למתכון המלא
פאי תפוחים של שף שניר אנג סלע. צילום: דניאל לילה פאי תפוחים של גוז׳ ודניאל מאת שף שניר אנג סלע כשעתיים וחצי קל כשר עוגת תפוחים 7 דירוגים השף שניר אנג-סלע הכין את פאי התפוחים המקסים של ״גוז׳ ודניאל״ . הלקוחות הקבועים התאהבו, ומאז הוא בתפריט כל השנה למתכון המלא
פאי פירות יער מבצק פריך סלק של ליאור משיח. צילום: דרור עינב פאי פירות יער בבצק סלק סגול מאת ליאור משיח 3 שעות למתקדמים כשר אפייה 2 דירוגים ליאור משיח מכינה מנה שכולה "וואו", פאי פירות יער מרשים בבצק סגול מהפנט למתכון המלא
בּוּסְקוּטוֹ בִּלְתֶפָח - עוגת תפוחים של שושנה כהן לברן, מתוך הספר יא אמנה. צילום: יסמין ואריה, סגנון: שרון בן צבי ואילנית כהן פרידמן עוגת תפוחים תוניסאית – בּוּסְקוּטוֹ בִּלְתֶפָח מאת שושנה כהן-לברן שעה קל כשר עוגות 9 דירוגים פאי תפוחים בגרסה התוניסאית: עדין ומכוסה בשכבה דקיקה של בצק פריך למתכון המלא
פאי רוברב. צילום: ליאור משיח פאי רוברב מאת ליאור משיח 1:15 שעות קל כשר עוגות 2 דירוגים ירק שכמעט ולא משתמשים בו בארץ וחבל, כאן שילבתי אותו בטארט קלאסי עם קרם שקדים והכנתי מהשאריות ריבה כיפית למתכון המלא
טארט פלאן עם דובדבנים מקורמלים של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג טארט פלאן עם דובדבנים מקורמלים מאת שף-קונדיטורית קרן קדוש שעה וחצי + שעתיים צינון למתקדמים כשר אוכל צרפתי 2 דירוגים אני מחזירה את הפלאן חזרה בגרסה קיצית, נוזלית, חמוצה ופירותית עם דובדבנים מקורמלים במעט וודקה למתכון המלא
טארט שוקולד ומשמשים צלויים ללא אפייה של רינת צדוק. צילום: שני בריל טארט שוקולד עם משמשים צלויים ללא אפייה מאת רינת צדוק שעתיים וחצי קל כשר טבעוני 3 דירוגים כדי להפחית את השימוש בתנור בקיץ הכנתי עוגה קרה ללא אפייה שמאחדת שוקולד ומשמשים למתכון המלא
פאי משמשים ורוזמרין עם קרם שקדים ופרג של איב ענן. צילום: רמי זרנגר. סטיילינג: לי גורמן פאי משמשים ורוזמרין עם קרם שקדים ופרג מאת איב ענן 1:5 שעות למתקדמים כשר קינוחים 1 דירוגים מתכון לפאי משמשים מיוחד במינו של איב ענן, מתחרה העונה החמישית של מאסטר שף למתכון המלא
פאי פירות חגיגי מתוך "ספר המתכונים של מתוקה" של מירי ארזי. צילום: שרית גופן פאי פירות חגיגי מאת מירי ארזי שעתיים + מצננים את הבצק ואת הקרם שעתיים במקרר למתקדמים כשר חלבי 1 דירוגים עוגה יפה ומסחררת מתוך "ספר המתכונים של מתוקה" של מירי ארזי למתכון המלא
טארט מסקרפונה, תותים ומרציפן של ריקי ביטון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן טארט מסקרפונה, תותים ומרציפן מאת ריקי ביטון 2 שעות למתקדמים כשר קינוחים 2 דירוגים עוגת מסקרפונה עשירה עם תותים ומרציפן בעבודת יד למתכון המלא
אלמאש פיטה - עוגת תפוחים הונגרית מתוך הספר גולאש לגולש - מאת עופר ורדי, הוצאת לאנצ'בוקס. צילום: מיכל רביבו, סגנון: גליה אורנן אלמאש פיטה Almás Pite – עוגת תפוחים הונגרית מאת עופר ורדי 1:30 שעות קל כשר עוגת תפוחים 3 דירוגים פאי תפוחים הונגרי נהוג לאכול דקות לאחר שיצא מן התנור, כשהוא חם ונימוח. מתוך הספר "גולאש לגולש" למתכון המלא
פאי תותים של שף-קונדיטורית הילה בידרמן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל פאי תותים מאת שף-קונדיטורית הילה בידרמן שעה וחצי קל כשר עוגות 4 דירוגים אפיית התותים עם סוכר נותנת אפקט ריבתי, ובשילוב קרם השקדים נוצר שילוב אלוהי למתכון המלא
פאי לימון מרנג של שף עופר גל. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן פאי לימון מרנג מאת שף פטיסייר עופר גל שעתיים למתקדמים כשר לפסח אפייה 5 דירוגים עוגה שדורשת אמנם השקעה, אבל בשביל כתר מרנג חרוך ויפהפה שווה להתאמץ למתכון המלא
פאי תפוחי עץ צרפתי ללא גלוטן של שף־פטיסרי עופר גל. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורין פאי תפוחי עץ צרפתי מאת שף פטיסייר עופר גל שעה וחצי קל כשר לפסח אפייה 3 דירוגים עוגת תפוחים מושקעת שתקצור את מלוא המחמאות בשולחן החג למתכון המלא
פאי פילו עם קרם שקדים וחבושים בבהרט של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל פאי פילו עם קרם שקדים וחבושים בבהרט מאת שף-קונדיטורית נעמה שטייר שעה קל כשר צמחוני 5 דירוגים וריאציה ים תיכונית לפאי אגסים צרפתי קלאסי עם קרם שקדים למתכון המלא
קראק פאי תפוחים עם קרמבל קינמון ואגוז מוסקט של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל קראק פאי תפוחים עם קרמבל קינמון ואגוז מוסקט מאת שף-קונדיטורית נעמה שטייר 3 שעות קל כשר צמחוני 7 דירוגים קראק פאי היא עוגה ממכרת. מעטים האנשים שטועמים אותה ונשארים אדישים למתכון המלא
עוגת גבינה ודלעת בשני צבעים של פאולין שובל. צילום: איל גרניט עוגת גבינה ודלעת בשני צבעים מאת פאולין שובל שעה קל כשר אפייה 2 דירוגים סוג של חיבור בין שני מתכונים מסורתיים – עוגת גבינה ופאי דלעת, שהוא פופולרי במיוחד בארצות-הברית ובקנדה למתכון המלא
פאי ריקוטה ודבש עם ריבת פירות העונה של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחי פאי ריקוטה ודבש עם ריבת פירות העונה מאת שפית הילה יבניאלי-בוכריס שעתיים ורבע כשר למתקדמים חלבי 4 דירוגים פאי ריקוטה עשיר עם דבש וריבה, הדרך המושלמת לסיים ארוחה משפחתית חגיגית למתכון המלא
טארט שקדים ופטל של מיכל בוטון. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן טארט שקדים ופטל מאת מיכל בוטון 45 דקות כשר קינוחים אפייה 3 דירוגים טארט פטל ממכר. אין לכם פטל? החליפו אותו בפירות אחרים, בעלי איזון בין חמצמצות למתיקות. תותים למשל למתכון המלא
עוגת גבינה מנגו של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל עוגת גבינה מנגו מאת שפית-קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר שעה וחצי קל כשר חלבי 7 דירוגים עוגת גבינה קיצית וטרופית בסגנון אמריקאי, שמעוטרת בערימת קוביות מנגו טרי למתכון המלא
פאי דובדבנים של שפית־קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר.צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל פאי דובדבנים מאת שפית-קונדיטורית דורית ברנד וטליה רסנר שעה קל כשר חלבי 2 דירוגים מאפה דובדבנים עשיר ומושחת, כמיטב מסורת האפייה האמריקאית למתכון המלא
פנדואודי- פאי תפוחים מבולגן של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל פנדואודי - פאי תפוחים מבולגן מאת שף איתן ששון שעתיים קל כשר חלבי 5 דירוגים פאי התפוחים האמריקאי הקלאסי מקבל כאן טוויסט מבולגן בעלילה למתכון המלא
פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי פקאן וגנאש שוקולד לבן מאת שף-קונדיטור ברק כהן 1:30 שעות פקאן למתקדמים כשר 1 דירוגים פאי פקאן קלאסי עלול להיות כבד מדי. כאן הוא מקבל טוויסט מעודן בזכות מרכיבים כמו קרמל, חלב וגנאש שוקולד לבן למתכון המלא
קראק פאי של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר קראק פאי מאת שף-קונדיטור ברק כהן שעה וחצי כשר קל אפייה 10 דירוגים הקראק פאי האמריקאי שמככבים בו סוכר, שיבולת שועל וחמאה, נהפך במהרה לקינוח הכי נמכר במסעדת מגזינו. זה המתכון שלו למתכון המלא
פאי ברולה לימון של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי ברולה לימון מאת שף-קונדיטור ברק כהן שעה למתקדמים כשר עוגות 2 דירוגים בעוגה הזאת קרם הברולה לא נאפה. טעמיו של הלימון מודגשים גם בבצק וגם במלית ומעניקים חמצמצות עדינה וקרמית למתכון המלא
פאי בייגלה בקרמל של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי בייגלה בקרמל מאת שף-קונדיטור ברק כהן 40 דקות עוגות קל כשר 6 דירוגים עוגת שחיתות מתוחכמת, עם טעמים אמריקאיים ושילוב מנצח בין מתיקות הקרמל למליחות הבייגלה למתכון המלא
פאי בננה נוטלה של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי בננה נוטלה מאת שף-קונדיטור ברק כהן 1 שעה אפייה קל כשר 4 דירוגים החיבור בין בננה לנוטלה אולי נשמע ילדותי, אבל כאן הטעמים הפשוטים מקבלים שדרוג מתוחכם יותר למתכון המלא
פאי שוקולד ומוס קוקוס של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי שוקולד ומוס קוקוס מאת שף-קונדיטור ברק כהן 1:30 שעות כשר למתקדמים עוגת שוקולד 4 דירוגים פאי שוקולד וקוקוס ללא גלוטן, על בסיס שורטברד מקמח אורז. אפשר להחליף את הבצק בכל בצק פריך אחר למתכון המלא
צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו מאפה רוברב כפרי (גאלֶט) מאת מיכל מוזס קל כשר עוגות 1 דירוגים Galette בצרפתית מציין מגוון רחב של דברים שטוחים. במקרה זה מדובר במאפה בצק העוטף מלית של פרי למתכון המלא
עוגת תפוחים של סבתות עוגת תפוחים של סבתות מאת מיכל מוזס 1 שעה קל כשר עוגות 22 דירוגים עוגת תפוחים בחושה ופשוטה עם זיגוג מושלם של חמאה וסוכר - עוגה שמתאימה גם לראש השנה למתכון המלא
צילום: בועז לביא טארטלט מעמול מאת מיכל מוזס ואיוונה ניצן 1 שעה קל כשר אפייה 1 דירוגים הקונפסט הכתיב קינוחים עם חזות אירופאית, ובכל זאת לא רצינו לוותר על טעמי המסורת וחיפשנו דרך לשלב תמרים בשולחן למתכון המלא
פאי על מקל במלית מרציפן ודובדבני אמרנה . צילום: בועז לביא פאי על מקל במלית מרציפן ודובדבני אמרנה מאת מיכל מוזס ואיוונה ניצן 3:30 שעות קל כשר אפייה 2 דירוגים התוכנית המקורית היתה להכין פאי פקאן על מקל, אבל המלית הלחה לא עמדה בעומס למתכון המלא
טארטלטים אישיים של אננס טרי ופסיפלורה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף טארטלטים אישיים של אננס טרי ופסיפלורה של מיקי שמו מאת מיקי שמו 1:30 שעות קל כשר עוגות 1 דירוגים מיקי שמו אומן הקונדיטוריות מכין טארטלטים אישיים עם טעמים אקזוטיים של אננס ופסיפלורה טריים. למתכון המלא
גאלט בנופי — אגוזים בטופי ובננות. צילום: אפיק גבאי | סגנון: אוריה גבע גאלט בנופי — אגוזים בטופי ובננות מאת אורלי חרמש כשעתיים קל כשר אפייה 1 דירוגים טארט יפהפה בסגנון חופשי עם השילוב המנצח של שוקולד, בננות וטופי למתכון המלא
צילום וסטיילינג: יהודה סלומון פאי אגוזים גיאורגי משגע מאת דנית סלומון 0:25 דקות קל מאוד כשר פשטידות 1 דירוגים בצק עלים מתפצפץ ומלית אגוזים בסגנון המטבח הגיאורגי. אל תוותרו על קליית האגוזים – היא מעשירה מאוד את הטעם למתכון המלא
טארט פרנג'יפאן שוקולד עם אפרסמונים טארט פרנג'יפאן שוקולד עם אפרסמונים מאת אולגה טוכשר שעה ורבע קל כשר טבעוני 3 דירוגים קינוח עשיר - ולגמרי טבעוני. אפשר להחליף את האפרסמונים בפירות קשים אחרים כמו אגסים, תפוחים, נקטרינות או משמשים למתכון המלא
פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך מאת נעמה גאון 9 שעות למתקדמים כשר מתכונים לקיץ 1 דירוגים הקונדיטורית נעמה גאון ממציאה מחדש את האלסקה האפויה - יצירה מתוקה-קפואה-מוגזמת במובן הכי טוב של המילה למתכון המלא
טארט תותים ורוברב עם קראמבל מלוח. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע טארט תותים ורוברב עם קראמבל מלוח מאת אנה שפירו 1:30 שעות למתקדמים כשר אפייה 1 דירוגים הרוברב נראה כמו סלרי ורוד וטעמו חמוץ. מחוץ לעונה אפשר להחליף אותו בתפוחים ירוקים, שיתנו אותו אפקט למתכון המלא
פאי שושנים. צילום: דניאל לילה | סגנון: נעמי אבליוביץ פאי שושנים מאת נעמי אבליוביץ 1:15 שעות קל כשר עוגות בצק פילו מתפצח, מלית קרמית וחלבית ומעט תבלינים מחממים למתכון המלא
פאי תפוח ודבש. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר פאי תפוח ודבש מאת בני פרי 2:45 שעות קל כשר עוגות 1 דירוגים פאי תפוחים מקורמלים בלי אפייה ובלי להכין קרמל למתכון המלא
פאי תפוחים. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף פאי תפוחים מאת מיכל מוזס 1 שעה קל כשר מתכונים לחורף פאי תפוחים חם הוא בדיוק התרופה לדכדוך של סתיו. קצת ברנדי, פרוסת עוגה חמה, ואתם בכיוון הנכון למתכון המלא
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר פאי תפוחים אמריקאי מבושם מאת מיכל בוטון כשעתיים למתקדמים כשר אפייה 5 דירוגים השילוב בין תפוחים לקינמון הוא קלאסיקה שמופיעה בקינוחי תפוחים רבים למתכון המלא
טארט אגסים עם קרם מרציפן. צילום: דניאל לילה טארט אגסים עם קרם מרציפן מאת רות אוליבר 40 דקות למתקדמים כשר מתכונים לחורף 2 דירוגים הכירו את המלית המצטיינת להכנת טארט פירות אפוי. השתמשו בה גם עם פירות אחרים. מתאים כמנת קינוח עם גלידה למתכון המלא
פאי בננות עם טופי מלוח. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע פאי בננות עם טופי מלוח מאת אנה שפירו שעתיים ו-20 דקות למתקדמים כשר עוגות 1 דירוגים מה שעושה את העוגה הזאת למיוחדת הוא הטופי, שיש לו ממש טעם של סוכריות Werther's Original למתכון המלא
מיסיסיפי מאד פאי. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו מיסיסיפי מאד פאי מאת עתליה עין מור 5 שעות למתקדמים כשר אפייה 3 דירוגים בגדול, מדובר בעוגת שוקולד עם מלית שוקולד ורוטב שוקולד למתכון המלא
קראק פאי. צילום: בן יוסטר קראק פאי מאת שף יהונתן בורוביץ' שעה קל כשר אפייה 11 דירוגים שף יהונתן בורוביץ' עם המתכון לעוגה האמריקאית הממכרת שנולדה בטעות ונהפכה ללהיט עולמי למתכון המלא
צילום: דנייה ויינר | סגנון: טליה סטולרסקי פאי גבינה ומרנג מאת רות אוליבר 1:15 שעות קל כשר מתכונים לשבועות הקלתית עשויה מבצק פריך קלאסי, הידוע בכינויו 1,2,3. הוא עובד יפה ושווה לאמץ אותו להכנת סוגי פאי שונים למתכון המלא
סמורס' פאי של עתליה עין מור. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו סמור'ס פאי מאת עתליה עין מור 6 שעות למתקדמים כשר עוגת שוקולד 1 דירוגים קחו שתי עוגיות פתי בר, שימו ביניהן מרשמלו מהמדורה וקוביית שוקולד וקיבלתם סמור'ס. זוהי גרסת הפאי המושקעת למתכון המלא
פאי שוקולד טופי-בננה. צילום: דניאל לילה פאי שוקולד טופי-בננה מאת קרין גורן כשעתיים קל כשר עוגות 4 דירוגים פתחתי את הקופסה וגיליתי פאי שוקולד בננה משגע. חברים שהגיעו אחרי הצהריים חיסלו את העוגה ודרשו את המתכון למתכון המלא
פאי תותים וקצפת. צילום: דניאל לילה פאי תותים וקצפת מאת חן שוקרון 40 דקות + קירור קל מאוד כשר עוגות 2 דירוגים המלית היא סוג של ריבת תותים סמיכה, שאליה הוספתי גם תותים טריים למתכון המלא
פאי מוס שוקולד. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף פאי מוס שוקולד מאת יעל לנדסמן סבריאנו 2:30 קירור+1:30 בישול למתקדמים כשר עוגת שוקולד 1 דירוגים המלית היא מוס שוקולד קלאסי, שיוצר ניגוד מושלם של מרקם וצבע עם ציפוי מרנג השקדים הצחור למתכון המלא
טארט שוקולד אפוי. צילום: דניאל לילה | סגנון: רותם ניר טארט שוקולד אפוי מאת רות אוליבר 1:15 שעות קל כשר אפייה 1 דירוגים קקאו בקלתית, המון שוקולד במלית, "פררו רושה" פריכים לקישוט למתכון המלא
פאי שוקולד של פיצרוי. צילום: בן יוסטר פאי שוקולד של פיצרוי מאת אנה שפירו 1:30 שעות למתקדמים כשר עוגות הקינוח המבוקש ביותר של "פיצרוי" הוא דווקא פאי שוקולד תמים ונטול רכיבים אקזוטיים למתכון המלא
צילום: דניאל לילה פאי טופי אגוזים מאת קרין גורן שעתיים קל כשר עוגות 11 דירוגים אוכלים את הפאי המתוק הזה בפרוסות קטנות, שוכחים מהקלוריות ומתמכרים. פאי מתוק עם המון אגוזים ברוטב טופי ביתי למתכון המלא
פאי האגסים המפורסם של מתן. צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו פאי האגסים המפורסם של מתן מאת קריסטוף יוסף שטיינר 1:45 שעות קל כשר אפייה פאי אגסים מפתה למתכון המלא
פאי פירות קיץ. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע פאי פירות קיץ מאת בן עמי ברתיני שביט 1:30 שעות הכנה+4 שעות המתנה קל כשר אפייה 3 דירוגים פאי אלגנטי. מתחת לפירות מסתתר קרם שקדים מצוין למתכון המלא
פאי לימון מרנגפאי לימון מרנג. צילום: דניאל לילה פאי לימון מרנג של קרין גורן מאת קרין גורן שעתיים למתקדמים כשר אפייה 15 דירוגים פאי לימון כהלכתו אמנם דורש מכם עבודה וזמן במטבח, אבל התוצאה המדהימה שווה כל רגע למתכון המלא
פאי תפוחים של "קופי בר". צילום: דניאל לילה פאי תפוחים של "קופי בר" מאת מתי ורותי ברודו 3:30 שעות קל כשר עוגות 10 דירוגים הקינוח המבוקש של "קופי בר", נאפה כל בוקר ומגיח מהתנור זהוב אפוף ריחות תפוחים וקינמון למתכון המלא
פאי שוקולד לרמאים. צילום: מיכל לנרט פאי שוקולד לרמאים מאת קרין גורן 40 דקות קל כשר אפייה 2 דירוגים הוא נראה כמו פאי שוקולד ומריח כמו פאי שוקולד, אבל בעצם מדובר בעוגה פשוטה ומהירה למתכון המלא