מתכון

ברבוניות ממולאות

יולי 2020
ברבוניות ממולאות של רינת צדוק. צילום: שני בריל
ברבוניות ממולאות של רינת צדוק. צילום: שני בריל

ברבוניות הן דגים קיציים, כיף לאכול אותן מטוגנות וכיף עוד יותר למלא ולצלות אותן

הבשר שלהן מאמץ בקלות את הטעמים החמוצים–מלוחים של הצלפים ואת הניחוח של עשבי התיבול. הבמיה היא החלק הבשרני של המלית והיא מתוקה ונגיסה – קצת כמו דגן.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

לצלייה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־ 220 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

מערבבים את כל חומרי המלית. ממלאים את בטן הברבוניות בכף גדושה מהמלית. מניחים את הברבוניות בתבנית, מזליפים מעט שמן זית ומעבירים לתנור. צולים 15-12 דקות.