מתכון

גבינת בוראטה עם עגבניות מתובלות

דצמבר 2018
3 דירוגים
גבינת בוראטה עם עגבניות מתובלות. צילום: shutterstock
גבינת בוראטה עם עגבניות מתובלות. צילום: shutterstock

בוראטה היא מוצרלה טרייה שבתוכה שמנת טרייה מאותו חלב ששימש לייצור המוצרלה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ל-4 מנות

לוויניגרט

לאבקת טאסוס

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

ויניגרט

1

יוצקים לקערה את החומץ ומוסיפים את הסוכר והמלח. טורפים במטרף ומזליפים את שמן הזית עד שהחומרים מתחברים. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

אבקת טאסוס

2

מגלענים זיתי טאסוס ומניחים על גבי תבנית שטוחה. מכניסים לתנור בחום של 90 מעלות לילה שלם עד קבלת מעין "אבן" העשויה מזיתים.

3

מכניסים את הזיתים המיובשים למעבד מזון וטוחנים לאבקה. מסננים את האבקה במסננת עבה לקבלת אבקה אחידה.

הגשה

4

מניחים במרכז צלחת הגשה את הבוראטה (ללא חוט הקשירה). מסדרים מסביב לבוראטה את עגבניות השטח המתובלות. מזליפים מעל הכל שמן זית ומאבקים באבקת הטאסוס השחורה.