מתכון

גזר צלוי בלימון ודבש

3 דירוגים
גזר צלוי בלימון ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
גזר צלוי בלימון ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

תוספת הדבש והצלייה בתנור מוציאים מהגזר מתיקות שלא ידעתם שיש בו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מתבלים את הגזרים בשמן זית, מלח ופלפל ומניחים בתבנית.

3

צולים 15 דקות, מוציאים לרגע מהתנור ומטפטפים דבש ולימון מעל. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות או עד שהגזרים זהובים יפה. לפני ההגשה אפשר לטפטף עוד דבש ולימון ולפזר עלי תימין.