מתכון

גזר צלוי בתיבול אסיאתי

טיגון קצר של גזר מוציא ממנו מתיקות ועושר טעמים שלא נמצא בגרסתו הטרייה. הרטבים האסיאתיים מעצימים ומעמיקים את הטעמים

פברואר 2020
גזר צלוי בתיבול אסיאתי של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
גזר צלוי בתיבול אסיאתי של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים היטב שמן במחבת. מוסיפים שום, ג’ינג’ר וגזר ומקפיצים כ-2 דקות עד שהגזר מזוגג ומהמחבת עולים ניחוחות. מוסיפים פלפל שאטה ומקפיצים עוד דקה. מתבלים בסויה, מירין, שמן שומשום, מלח ופלפל ומכבים את האש.

2

שומרים עד 4 ימים במקרר. לפני ההגשה מביאים לטמפ’ החדר ומקשטים בכוסברה.