מתכון

גזר צלוי בתיבול אסיאתי

פברואר 2020
3 דירוגים
גזר צלוי בתיבול אסיאתי של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
גזר צלוי בתיבול אסיאתי של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

טיגון קצר של גזר מוציא ממנו מתיקות ועושר טעמים שלא נמצא בגרסתו הטרייה. הרטבים האסיאתיים מעצימים ומעמיקים את הטעמים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים היטב שמן במחבת. מוסיפים שום, ג’ינג’ר וגזר ומקפיצים כ-2 דקות עד שהגזר מזוגג ומהמחבת עולים ניחוחות. מוסיפים פלפל שאטה ומקפיצים עוד דקה. מתבלים בסויה, מירין, שמן שומשום, מלח ופלפל ומכבים את האש.

2

שומרים עד 4 ימים במקרר. לפני ההגשה מביאים לטמפ’ החדר ומקשטים בכוסברה.