מתכון

גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות

אוגוסט 2019
2 דירוגים
גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל
גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל

גרסתו הקלאסית של הגספצ'ו האנדלוסי מעמידה את העגבניות במרכז הבמה. סלט העגבניות שמצטרף בהגשה מוסיף טאץ' צבעוני

היחס בין חומרי הגספצ'ו חיוני לאיזון הטעמים ולמרקם הסופי ולכן חשוב לדייק בכמויות, ומסיבה זו הירקות מצוינים בדרך כלל בכוסות ולא ביחידות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לגספצ'ו

לסלט עגבניות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הגספצ'ו, מכסים ומשרים לילה במקרר.

2

טוחנים במעבד מזון את החומרים שהושרו עד לקבלת תערובת חלקה.

3

מסננים את התערובת דרך מסננת דקה כדי להיפטר מקליפות וגרעינים. מעבירים את הגספצ'ו למקרר לשעה לפחות.

4

מערבבים את חומרי הסלט בקערה ומתקנים תיבול.

5

מערבבים את הגספצ'ו, טועמים ומתקנים תיבול. מוזגים לכלי הגשה ומסדרים מעל את סלט העגבניות.