מרק קר

שוט קטן ומרענן לפתיחת הארוחה או ארוחה קלה ביום לוהט: כל המרקים שיצננו לכם את הקיץ

מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה של רועי ענתבי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה של רועי ענתבי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

מרק קר של יוגורט וסלרי עם מלפפונים וחזרת טרייה

פרשנות אישית ורעננה במיוחד לטרטור. עלי סלרי וחזרת מוסיפים חריפות נעימה למתכון המלא
גספאצ׳ו סלק עם חומץ פטל ושמן אגוזים של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: בן יוסטר. סגנון: אוריה גבע
גספאצ׳ו סלק עם חומץ פטל ושמן אגוזים של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: בן יוסטר. סגנון: אוריה גבע

גספאצ׳ו סלק עם חומץ פטל ושמן אגוזים

1 דירוגים
מכינים אותו כמעט כמו ויניגרט - עם זילוף איטי של שמן זית שמעניק לו גוף ומרקם קטיפתי למתכון המלא
גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל
גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל

גספצ'ו עגבניות עם סלט עגבניות צבעוניות

2 דירוגים
גרסתו הקלאסית של הגספצ'ו האנדלוסי מעמידה את העגבניות במרכז הבמה. סלט העגבניות שמצטרף בהגשה מוסיף טאץ' צבעוני למתכון המלא
קוקטייל גספצ'ו צהוב עם קרוסטיני ירקות של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל
קוקטייל גספצ'ו צהוב עם קרוסטיני ירקות של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל

קוקטייל גספצ'ו צהוב עם קרוסטיני ירקות

3 דירוגים
אם תדללו את הגספצ'ו במים ותוסיפו לו אלכוהול, הוא יהפוך לקוקטייל קיצי ומרענן, שדומה בקשת הטעמים שלו לבלאדי מרי למתכון המלא
טרטור דובדבנים, עראק וגבינת המאירי של עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
טרטור דובדבנים, עראק וגבינת המאירי של עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

טרטור דובדבנים, ערק וגבינת המאירי

3 דירוגים
מרק עם כמה רבדים: הדובדבנים נותנים מתיקות וצבע, הגבינה מעשירה את המרקם והערק מוסיף טעם חצוף של קיץ למתכון המלא
קבב שרימפס וגבינת פטה במרק קר של אפונה ויוגורט של שפית איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה
קבב שרימפס וגבינת פטה במרק קר של אפונה ויוגורט של שפית איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה

קבב שרימפס וגבינת פטה במרק קר של אפונה ויוגורט

2 דירוגים
המנה הקיצית הזו משלבת בין חום וקור - קבבים חמים ועסיסיים משרימפס וגבינת פטה, שמוגשים על מרק אפונה מרענן למתכון המלא
סשימי לוקוס עם גספצ'ו אבטיח וגבינה בולגרית של אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
סשימי לוקוס עם גספצ'ו אבטיח וגבינה בולגרית של אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

סשימי לוקוס עם גספצ’ו אבטיח וגבינה בולגרית

4 דירוגים
לוקוס הוא הבחירה המיטבית למנה הזו, שהדגש בה הוא על חומרי גלם מעולים, אבל כל דג לבן טרי אחר יעשה את העבודה למתכון המלא
גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן של רן שמואלי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן של רן שמואלי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

גספצ'ו עגבניות צהובות עם טרטר דג ים לבן

1 דירוגים
החליפו את העגבניות האדומות בשרי צהובות, חזקו את הצבע הלוהט בפלפלים צהובים ובמעט חריף - ויש לכם מרק מושלם למתכון המלא