החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מושחים נתח סלמון בברנדי משני הצדדים.
2
מערבבים בקערה סוכר, מלח, קליפות לימון ותפוז, זרעי שומר וכוסברה ופלפל שחור.
3
מערבבים בקערה נוספת שמיר, טרגון וכוסברה.
4
משטחים חצי מכמות עשבי התיבול בתבנית שיכולה להכיל את נתח הדג. מפזרים מעל חצי מתערובת הכבישה ומניחים מעל את הדג. מפזרים מעליו את יתר תערובת הכבישה ויתר עשבי התיבול ומשטחים. עוטפים את התבנית בניילון נצמד וכובשים את הדג 24 שעות במקרר. מנקים את הסלמון היטב מתערובת הכבישה ועשבי התיבול ומייבשים.