מתכון

גרגרי חומוס מתובלים עם תמרהינדי ויוגורט

מעין תבשיל קארי, אלא שהרוטב מבוסס על יוגורט במקום חלב קוקוס. גרגרי החומוס מתקבלים רכים ומתובלים היטב

גרגרי חומוס מתובלים עם תמרהינדי ויוגורט של רות אוליבר (צילום: shutterstock)
גרגרי חומוס מתובלים עם תמרהינדי ויוגורט של רות אוליבר (צילום: shutterstock)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מחממים שמן או חמאה בסיר רחב על להבה בינונית ומטגנים זרעי כוסברה וכמון וצ'ילי כמה שניות. מוסיפים בצל, מנמיכים להבה ומטגנים 6-5 דקות או עד שמתרכך ומזהיב מעט. מוסיפים עגבניות, שום וג'ינג'ר. מגבירים ללהבה בינונית ומטגנים 2 דקות.

2

מוסיפים חומוס, מלח, פלפל, תמרהינדי ומים. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות.

3

מגבירים ללהבה בינונית ומוסיפים יוגורט, גאראם מסאלה ופטרוזיליה קצוצה. מבשלים 10 דקות או עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם. מגישים עם אורז.