השילוב של שיבולת שועל, אגוזים, חמוציות, קוקוס ועוד תוספות טבעיות מספק לא רק טעמים עשירים ומרקמים מגוונים, אלא גם מנה מרוכזת של סיבים, ויטמינים ומינרלים.
אפשר להגיש אותה עם יוגורט, חלב או סתם כך בקופסה לדרך – ותמיד לדעת שבחרתם באופציה בריאה, טעימה ומשביעה.
ומה שיפה – אפשר להכין אותה בבית ממש בקלות ומהירות, בדיוק לפי הטעם שלכם, עם מרכיבים טבעיים ואיכותיים ובלי תוספות מיותרות.
תרגישו חופשי להשתמש בכל סוג אגוזים / פירות יבשים שאתם אוהבים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות
לאחר האפייה להוסיף:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
בקערה שמים שיבולת שועל, אגוזים וגרעינים. מערבבים.
3
בסיר קטן מחממים יחד שמן קוקוס, דבש, קינמון ומלח.
4
מוזגים את התערובת החמימה על היבשים, מערבבים ומפזרים את התערובת בתבנית בשכבה אחידה.
5
אופים כ-30 דקות עד להזהבה. בערך כל 10 דק מערבבים על מנת שלא יחרך בצורה לא אחידה.
6
מוציאים מהתנור ומצננים.
7
מוסיפים לתערובת את החמוציות, בננות מיובשות ושבבי קוקוס ושומרים עד חודש בכלי אטום.
* נגה גולדשמידט היא בעלת המותג Granoga.