מתכון

גרניטה גספאצ’ו

גרניטה גספאצ’ו.  אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
גרניטה גספאצ’ו. אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

כל משקה שתוסיפו לו אלכוהול יסרב לקפוא כליל. במקום זאת הוא יקבל מרקם גרגרי כמו של גרניטה. אנחנו הכנו כך מרק.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את החומרים בכלי מתכתי — קערה או תבנית (לעידוד הקפאה)

2

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל 4- שעות. מדי חצי שעה מערבבים, כדי לעודד את היווצרות המרקם הגרגרי.

3

מגישים בכוס עם קש או כפית לצד ירקות חתוכים.