מתכון

דגים מטוגנים עם צ’ימיצ’ורי לימוני

נובמבר 2019
2 דירוגים
דגים מטוגנים עם צ’ימיצ’ורי לימוני של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי
דגים מטוגנים עם צ’ימיצ’ורי לימוני של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי

יש משהו בדגים קטנים שהוא עונתי מאוד, ממש כמו הירקות שאני אוהבת לבשל איתם

 כשמגיעים לדייג, הוא מפתיע כל פעם עם מה שהוא תפס ברשת. זה הכי מקומי, טעים וכיף לאכול עם הידיים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לצ'ימיצ'ורי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל המרכיבים, מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. עדיף להשאיר למשך הלילה להעמקת הטעמים.

2

מחממים שמן בסיר. במקביל שמים קמח בצלחת עמוקה ורחבה. מצפים דגים בשכבה דקיקה של קמח, וכשהשמן רותח - מכניסים את הדגים, 4 דגים בכל פעם. כאשר הציפוי שלהם מזהיב, מוציאים מהשמן בעזרת מלקחיים ומניחים על נייר סופג. מגישים חם לצד הצ'ימיצ'ורי.