מתכון

דג בפלפלים בסגנון מרוקאי

דצמבר 2018
1 דירוגים
דג בפלפלים בסגנון מרוקאי של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי
דג בפלפלים בסגנון מרוקאי של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי

מנה כל כך טעימה וקלה להכנה שאפילו האורחים הפולנים יהנו

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

יוצקים מעט שמן למחבת גדולה ומניחים את פרוסות הדגים עם העור כלפי מטה. צורבים קלות במשך כדקה, רק על צד העור.

2

לסיר קטן יוצקים כחצי ליטר מים ומבשלים את הירקות הקצוצים (גזר, פלפל אדום ופלפל צהוב) כ-15-20 דקות עד לריכוך הירקות.

3

מוסיפים את הירקות שהתרככו מעט למחבת עם הדגים. יוצקים מעל חצי ליטר של ציר דגים (או ציר ירקות או מים).

4

מוסיפים את השום, הפפריקה והמלח ומביאים את התבשיל לרתיחה. מבשלים 5 דקות נוספות על אש נמוכה, מפזרים את הכוסברה הטרייה מעל ומגישים.