מתכון

דג ים כבוש בלימונצ’לו

נובמבר 2019
1 דירוגים
דג ים כבוש בלימונצ’לו של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי
דג ים כבוש בלימונצ’לו של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי

כאשר הכנתי את המנה הזו בפעם הראשונה, האורחים הכריזו שמדובר בדג הכבוש הטעים ביותר שטעמו

 עם סלט השומר האניסי מתקבלת חגיגה צבעונית ועזת טעמים במרכז השולחן.

מתכון ללימונצ'לו ביתי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לכבישה

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי הכבישה ומשרים את הדג למשך הלילה או 12 שעות לפחות. באמצע הכבישה מומלץ להפוך את הדג.

מגישים

2

מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מניחים בצלחת. פורסים את הדג ומסדרים מעל.